În luna faptelor bune, Veranda Mall şi Armata Salvării România fac echipă în cadrul iniţiativei caritabile „Când faci bine, te simţi bine” pentru a strânge cadouri pentru zeci de copii din medii defavorizate din capitală. În perioada 4-12 decembrie, toţi cei care trec pragul mall-ului pot „adopta" una dintre dorinţele copiilor, agăţate în bradul Angel Tree şi să aducă magia de sărbători unui micuţ aflat în dificultate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o tradiţie de peste 40 de ani, Angel Tree este o iniţiativă emblematică a ONG-ului internaţional Armata Salvării care, de sărbători, aduce împreună comunitatea pentru a dărui un strop de bucurie copiilor proveniţi din familii nevoiaşe. Anul acesta, Veranda Mall se alătură altor centre din întreaga lume unde Bradul Îngeraşilor face o diferenţă în viaţa unui copil, care altfel nu ar primi cadou de sărbători.

Dacă vrei să adopţi un Îngeraş vino în perioada 4-12 decembrie,  între orele 14.00 - 18.00, la nivelul 0 din Veranda Mall şi alege una sau mai multe dorinţe din Angel Tree -  cartonaşe care conţin numele copilului, vârsta, înălţimea, şi desigur cadoul dorit de acesta. Cumpără cadoul, împachetează-l frumos şi adu-l sub brad până pe 12 decembrie. Armata Salvării se va ocupa de strângerea şi de livrarea tuturor cadourilor înainte de Crăciun pentru ca cei mici să se poată bucura de noile daruri de sub brad încă din ziua cea mare.

Dacă vrei să faci mai multe fapte bune, poţi dona direct pentru îngeraşii pierduţi în contul RO73BRDE410SV73282824100 deschis la BRD.

În cadrul campaniei „Când faci bine, te simţi bine” se derulează şi o strângere de fonduri. Red Kettle, sau „găletuşa roşie”, este amplasată la intrarea în mall şi primeşte donaţii cash sau prin QR code. Astfel, cu susţinerea comunităţii, Veranda Mall şi Armata Salvării România, oferă sărbători fericite şi altor categorii vulnerabile.

„Alături de locuitorii din Bucureşti, dar nu numai, vrem să facem o diferenţă în viaţa semenilor noştri mai puţin norocoşi. Ne dorim ca tot mai mulţi oameni să vină la Veranda Mall şi să adopte un îngeraş din bradul Angel Tree sau să facă o donaţie în Găletuşa Roşie. Bucuria de a dărui face parte dintotdeauna din magia Crăciunului şi sperăm ca împreună să o aducem în casele a cât mai multor persoane vulnerabile”, a spus Ionel Sandu, Lider Divizional/Director Armata Salvării România.

Mai multe detalii despre cum te poţi implica pentru a crea amintiri memorabile persoanelor nevoiaşe, găseşti pe pagina evenimentului.

Angel Tree şi Red Kettle sunt doar câteva dintre iniţiativele desfăşurate de Armata Salvării cu sprijinul comunităţii şi al partenerilor. Fondurile sunt menite să asigure o masă festivă caldă pentru 300 de persoane fără adăpost, 150 de cadouri pentru supravieţuitoarele traficului de fiinţe umane şi violenţă domestică şi 500 de cadouri pentru copii din medii defavorizate.

O mişcare internaţională, cu o experienţă de peste 150 de ani în jurul lumii, Armata Salvării este prezentă în peste 130 de ţări, iar în România activează în şase oraşe. Proiectele acesteia urmăresc prevenirea abandonului şcolar şi familial, combaterea sărăciei şi a traficului de persoane şi susţinerea incluziunii sociale.

Prin colaborarea cu Armata Salvării, Veranda Mall îşi continuă iniţiativele care aduc un bine comunităţii. De cinci ani, centrul comercial este alături de locuitorii din Obor prin proiecte care urmăresc să pună în valoare potenţialul zonei, dar mai ales al oamenilor.

„Ne bucurăm să putem găzdui iniţiativa Armata Salvării anul acesta. Dintotdeauna ne-am implicat sau am realizat proiecte pentru a aduce comunitatea laolaltă şi a face lucruri frumoase împreună. Indiferent că aleg să adopte o dorinţă de Crăciun sau să facă o donaţie, sperăm ca bucureştenii să accepte invitaţia noastră şi să experimenteze cel mai frumos sentiment al sărbătorilor – acela de a dărui.” a declarat Oana Boiangiu, Senior Marketing Coordinator Veranda Mall.

Campania se desfăşoară în deplină siguranţă. Cei care doresc să adopte un Îngeraş sau să facă o faptă bună pentru alte categorii vulnerabile, sunt rugaţi să respecte normele aflate în vigoare. Alege să dai mai departe magia sărbătorilor pentru că, nu-i aşa, când faci bine, te simţi bine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.