În lumea topografiei şi a scanării 3D, Xplorate se remarcă drept un simbol al inovaţiei, pasiunii şi excelenţei, spunându-şi povestea cu dorinţa de a oferi servicii de top, rezultate relevante şi pachete complete clienţilor săi. Sinonim cu soluţii de topografie şi scanare laser 3D fiabile şi de ultimă generaţie, numele Xplorate deschide porţile descoperirii prin tehnologie, se integrează şi schimbă perspective în diferite medii, cu încrederea că celor mai buni nu le lipseşte niciodată curajul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Xplorate, fuziunea dintre Eurosurvey si Total Survey

Eurosurvey, o companie care a apărut în 2007 cu viziunea de a redefini industria topografiei, fondatorul Daniel Ungureanu, şi-a investit timpul şi sufletul în construirea Eurosurvey dintr-un one-man show într-o afacere înfloritoare cu o echipă de peste 20 de ingineri. Busola din logo, schiţată chiar de el, a servit ca o emblemă puternică a angajamentului neclintit faţă de precizie, acurateţe şi ghidarea clienţilor prin teritorii neexplorate.

Total Survey, cu 17 ani de experienţă, compania a fost înfiinţată de Adrian Trifan. Logo-ul Total Survey a reprezentat o amprentă fidelă a angajamentului pentru fiecare proiect abordat, cuprinzând o gamă largă de servicii. Detaliile din logo au inclus o proiecţie complexă a meridianelor şi paralelelor pe globul pământesc. Fiecare linie şi curbura din logo au reprezentat o poveste, un pas înainte către înţelegerea domeniului.

De-a lungul anilor, căile Total Survey si Eurosurvey s-au împletit prin colaborări şi respect reciproc, creând scena pentru un parteneriat bazat pe valori comune şi un obiectiv măreţ de a depăşi graniţele topografiei şi scanării 3D.

Servicii oferite

Xplorate este specializată într-o serie de servicii care răspund nevoilor diverse ale clienţilor. Oferta include măsurători topografice şi scanare laser 3D, cuprinzând modelarea 3D, relevee 2D, DTM, Scan-to-BIM. De asemenea, Xplorate oferă servicii de fotogrammetrie, asistenţă topografică în şantier, măsurători pentru UCC, BOMA, avize AACR sau ridicări topografice, cadastru şi intabulare. “Cu un accent deosebit pe precizie şi inovaţie, aducem împreună tehnologii avansate şi profesionişti pentru a oferi rezultate de necontestat pentru fiecare proiect.” afirmă echipa Xplorate.

Angajamentul Xplorate

Numele ales este însuşi o promisiune: litera „X” simbolizează punctul de întâlnire al pasiunii pentru lucrurile bine facute, al explorării şi inovaţiei într-un domeniu cu o dinamică aparte. “Este un far care conduce clienţii noştri într-o lume în care tehnologia de ultimă oră converge cu valorile umane autentice şi o căutare continuă a excelenţei. Logo-ul nostru încapsulează această direcţie, servind drept mărturie vizuală a devotamentului nostru de a descoperi şi analiza orice spaţiu, clădire sau obiect cu cea mai mare precizie şi grijă pentru detalii.” 

Abordarea Xplorate

Dincolo de utilizarea tehnologiei de ultimă generaţie, Xplorate este condus de o echipă de oameni pasionaţi care pun umărul în fiecare zi pentru a-şi depăşi limitele. “Adunăm expertiza, creativitatea şi o abordare centrată pe client pentru fiecare proiect, asigurându-ne că nu doar îndeplinim, ci şi depăşim aşteptările. Angajamentul nostru faţă de autenticitate, inovaţie şi cele mai înalte standarde de calitate ne diferenţiază într-o industrie în care precizia şi fiabilitatea sunt primordiale.”

Călătoria echipei Xplorate este o dovadă a devotamentului de a urma drumul potrivit în topografie şi scanare 3D. Având Eurosurvey şi Total Survey ca pietre de temelie, Xplorate continuă să îşi depăşească limitele, oferind servicii excepţionale care redefinesc standardele industriei. “Pe măsură ce privim spre viitor, promisiunea noastră rămâne neschimbată – de a fi in prim plan în facilitarea explorării, inovaţiei şi descoperirii prin tehnologie de ultimă oră.” conchide echipa Xplorate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.