Pentru al cincilea an consecutiv, Campionatul Naţional Women Rally – Bosch Car Service este pregătit să susţină şi să celebreze pasiunea doamnelor şi domnişoarelor pentru maşini, viteză şi competiţie. Orice posesoare de permis de conducere cu minim doi ani vechime se poate înscrie la concurs cu maşina personală, pentru a-şi explora limitele şi a-şi lua doza de adrenalină, descoperind astfel farmecul pilotajului auto, pe trasee de concurs special amenajate în trei orase din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2022, sunt aşteptate zeci de participante din toată ţara la Campionatul Naţional Women Rally - Bosch Car Service, care va debuta la Timişoara, oraşul de pe Bega, în 27-28 mai. Vara ne readuce pe asfaltul încins al Bucureştiului în 24-25 iunie. În mod tradiţional, finala Women Rally va fi găzduită în 16-17 septembrie de Cluj-Napoca, oraşul în care acest vis frumos s-a transformat în realitate în toamna anului 2018, sub viziunea autentică a fondatoarei Laura Savu.

 „Iată-ne ajunşi în pragul celui de-al cincilea sezon Women Rally. Faptul că am reuşit să menţinem motoarele turate la maxim în toţi aceşti ani şi să facem faţă tuturor provocărilor apărute pe parcurs, ne face să păşim încrezători în noul an competitional şi să construim împreună momente unice şi autentice. Ne vedem la linia de start!”, a declarat Laura Savu – fondator Women Rally.

Competiţiile Women Rally sunt dedicate oricărei şoferite care doreşte să îşi dezvolte reflexele corecte la volan cu responsabilitate, într-un cadru sigur şi organizat. Ca în fiecare an, organizatorii  aduc la cunoştinţa concurentelor  noţiuni de bază de conducere defensivă şi sportivă care vor fi livrate sub forma unui briefing premergător fiecărui concurs.

La start este admisă atât participarea individuală, cât şi prezentarea sub formă de echipaj, iar copilotul poate fi cea mai bună prietenă, mama sau colega de birou. Women Rally este o oportunitate unică de networking şi dezvoltare personală prin motorsport, unde familia, prietenii şi colegii de muncă sunt bineveniţi să îşi susţină favoritele.

Etapele Women Rally încep vinerea în atmosfera festivă a ceremoniei de start, unde nou venitele vor fi întâmpinate de cea mai vibrantă şi prietenoasă comunitate auto din România. După familiarizarea cu regulamentul şi cu traseul de concurs, sâmbătă participantele vor fi pregătite să se lupte cu secundele în cadrul celor două manşe de concurs cronometrate.  La final, trofeele pot fi un bonus, însă fiecare concurentă va fi câştigătoarea unui set de aptitudini de invidiat în traficul zilelor noastre, dar şi a unor prietenii autentice. Prin poarta de start de la Women Rally au trecut până în prezent peste 300 de concurente.

Campionatul Naţional Women Rally - Bosch Car Service se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv – FRAS.

Mai multe detalii despre Campionatul Naţional Women Rally – Bosch Car Service 2022, regulament şi modalitatea de înscriere vor fi publicate pe website-ul oficial al competiţiei www.womenrally.ro şi pe canalele de

social media @womenrally.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.