Campania murdară orchestrată de mafia imobiliară de la Iaşi şi de cei care ani în şir au căpuşat Primăria nu vor împiedica victoria lui Marius Bodea, candidatul alianţei Dreapta Unită la funcţia de primar al capitalei Moldovei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Investigaţiile jurnalistice au luat urma banilor pompaţi cu disperare în campanii de denigrare la adresa candidatului Dreapta Unită, demonstrând că varii grupuri de interese şi persoane mufate la banii din Primărie se tem că actualul primar Mihai Chirica va fi înlocuit, după alegerile din 9 iunie, de o persoană care pune pe primul loc interesele oraşului şi binele locuitorilor lui.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Marius Bodea spune că această campanie furibundă demonstrează două lucruri: că grupurile de interese care au făcut bani cu şi din Primăria Iaşi sunt convinse că el nu poate fi corupt şi că el este singurul candidat care poate învinge sistemul mafiot de la Iaşi, întruchipat de primarul Mihai Chirica şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Alexe.
 
„Oameni anchetaţi de DNA şi de DIICOT în dosare grele de corupţie, persoane care în trecut au reprezentat firme mufate la banii Primăriei, au plătit bani grei să vânture minciuni în social media despre mine. Asta demonstrează cât de teamă le este unora de un primar care nu se pleacă în faţa mafiei şi care vrea binele oraşului şi al locuitorilor lui. Hoţiile lor se fac din banii ieşenilor, contra intereselor lor. Acest lucru va înceta după 9 iunie”, spune Marius Bodea.
 
Ancheta jurnalistică a unei publicaţii locale din Iaşi a arătat că afirmaţii mincinoase făcute la adresa candidatului Dreapta Unită la Primăria Iaşi au apărut pe o pagină de Facebook, controlată de un personaj controversat cu domiciliul în Ploieşti, conţinut mincinos care apoi a fost diseminat agresiv prin campanii plătite, dar neasumate, în social media.
 

(Acest material a fost plătit de USR

Cod unic de identificare:  41240005)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.