Cazinourile online se bucură de tot mai mult succes, iar unul dintre motivele pentru popularitatea lor este reprezentat de sistemul de bonificaţie. În timp ce cazinourile terestre oferă jucătorilor o mulţime de avantaje, cum ar fi parcarea gratuită, băuturi gratuite sau credit bonus pentru jocurile de noroc, cazinourile online pun mare accent pe ofertele promoţionale. Vom vedea în continuare care sunt avantajele aduse de bonusurile online, dar şi care sunt principalele categorii de oferte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Beneficiile bonusurilor la cazinourile online

Dacă eşti un jucător la început de drum în industria jocurilor de noroc, anumite oferte bonus îţi pot oferi un avans de timp pentru a învăţa elementele de bază ale jocului.

Un lucru de care fiecare jucător trebuie să ţină cont este faptul că simpla utilizare a bonusurile nu înseamnă ca automat câştigurile vor veni din primele jocuri. Scopul bonusurilor este de a da şansa jucătorilor să se familiarizeze cu sloturile şi să se distreze fără a risca bani reali.

Mai mult, bonusuri de bun venit permit jucătorilor să înceapă jocul imediat după ce au ajuns în cazinoul online. Varianta şi mai fericită este cea în care cazinoul oferă şi o suma bonus, mai ales dacă este un bonus fără depunere.

Principalele categorii de bonusuri la cazinourile online

Bonusuri de bun venit

Acest bonus este oferit de majoritatea cazinourilor online. De îndată ce utilizatorul se înregistrează pe site-ul cazinoului, bonusul de bun venit este adăugat în contul de utilizator. Acest bonus poate fi folosit doar pentru prima înregistrare pe site şi este, de cele mai multe ori, compus dintr-un procent (100 sau 200% ) din depozitul efectuat de jucător.

Bonusul fără depunere

Acesta este poate cel mai atrăgător bonus primit de jucători la momentul înregistrării pe site, nefiind necesară efectuarea unei depuneri. Ca atare, dacă primeşti un bonus fără depunere, poţi să foloseşti aceşti bani pentru a te bucura de joc. Cu toate acestea, pentru a retrage banii, este nevoie să îndeplineşti anumite cerinţe de pariere. Aceste cerinţe diferă de la un cazino la altul, de aceea este nevoie să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile ofertei pentru a te asigura că nu ratezi bonusul.

Bonusul în rotiri gratuite

Un bonus extrem de popular, rotirile gratuite, este oferit la jocurile de slot şi permite jucătorilor să continue jocul cu runde bonus pentru care nu este nevoie să plătească. Practic, foloseşti rotirile gratuite pentru runde bonus. Dacă norocul îţi surâde, toate câştigurile tale se vor contoriza în portofelul electronic, iar la final vei putea beneficia de bani reali.

Bonusul de fidelitate

Jucătorilor cu vechime le sunt deseori oferite o serie de privilegii care să le facă experienţa în cazinoul online mult mai plăcută. Astfel, la depunere, jucătorii pot primi recompense pentru depunerile făcute, sau pot participa gratuit la turnee online.

Ce sunt cerinţele de pariere?

În timp ce o ofertă bonus este întotdeauna o modalitate minunată de a te bucura de jocurile de noroc fără a fi nevoit să faci investiţii financiare, de cele mai multe ori cazinourile impun unele condiţii pentru utilizarea bonusurilor sau pentru efectuarea retragerilor.

O cerinţă de pariere este un multiplicator care arată de câte ori un jucător trebuie să joace banii bonus înainte de a-i fi permis să facă o retragere de numerar. Este de reţinut faptul că dacă nu îndeplineşte aceste cerinţe de pariere, bonusul nu va fi niciodată convertit în bani reali pentru retragere.

În termeni simplu, o cerinţă de pariere poate fi exemplificată în felul următor. Ţi se acordă un bonus de 20$ cu o cerinţă de pariere de 10 ori. Asta înseamnă că trebuie să cheltuieşti 200$ pentru jocuri eligibile, înainte de a putea retrage câştigurile în aşteptare. Toate câştigurile obţinute în timp ce joci pentru îndeplinirea cerinţelor de pariere vor fi stocate în contul tău (un sold în aşteptare).

De regulă, cu cât o ofertă este mai tentantă, cu atât mai mare este cerinţa de pariere, deci utilizatorul va fi nevoit să facă mai multe pariuri înainte de a putea retrage câştigurile. Asigură-te că eşti în temă cu toate cerinţele pentru a evita orice fel de dezamăgire ulterioară.

Este destul de obişnuit ca un cazino online să ofere un bonus la depunere sau rotiri gratuite şi să stabilească o limită de timp în care jucătorul se poate bucura de ofertă. În textul promoţiilor se menţionează adesea că bonusul în numerar şi rotirile sunt de obicei valabile pentru o perioadă scurtă de timp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.