Eşti pasionat de tehnologie şi eşti curios să ştii care sunt telefoanele anului 2020? În acest articol îţi vom aduce la cunoştinţă topul celor mai îndrăgite şi aşteptate smartphone-uri ale momentului, de la cele care folosesc sistemul de operare Android până la cele iOS. Cu siguranţă că eşti deja curios, aşa că nu ne vom mai lungi. Să începem!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

iPhone 11

Cântăreşte doar 194 de grame, atinge o dimensiune de 6,1 inch şi este perfect pentru poze şi jocuri. Poţi încerca sloturi gratis fără prea multe bătăi de cap, la calitate maximă, dar şi alte tipuri de jocuri pe care le poţi descărca direct de pe App Store. Acest lucru se datorează sistemului de operare iOS 13 şi a rapidităţii de răspuns, caracteristice pentru Apple.

Rezoluţia acestui telefon este 828x1792, cu o baterie de capacitate de 3,110 mAh. Dacă iubeşti să îţi faci selfie-uri, vei fi bucuros să afli că acum, camera frontală este de 12 MP. Şi, mai avem o veste bună! Tu îţi alegi capacitatea de stocare care poate ajunge până la 256 GB. Pe lângă versiunea clasică, există şi cea Pro, mai mare, cu o cameră foto mult mai bună, însă puţin mai scumpă. Ecranul este OLED, puterea procesorului şi a graficii este mult mai mare, iar calitatea audio te va face să crezi că eşti într-un studio de înregistrare/cinema. Totuşi, indiferent de alegerea făcută, un lucru este cât se poate de sigur! Telefonul este extrem de iubit, fiind unul dintre cele mai calitative şi mai longevive la ora actuală.

Samsung Galaxy S20

Versiune normală, Plus sau Ultra? Tu ce alegi în cazul S20? Dacă eşti fan S20, trebuie să ştii câteva lucruri. Camera foto este de-a dreptul uimitoare, de 108 mp şi un zoom de 10x care atinge 48 de mp. Poţi face poze din mişcare, direct din videoclipuri şi le poţi edita ca un profesionist. Să nu mai amintim nici de capacitatea masivă de 4000 - 5000 mAh a bateriei, sau de ecranul AMOLED cu o rată de refresh de 120 Hz şi cu o varietate în dimensiune cuprinsă între 6,2 şi 6,9 inch. Preţul telefonului este destul de avantajos, însă poate creşte în funcţie de modelul Plus sau Ultra ales. Gândeşte-te care este bugetul de care dispui, înainte de a-l achiziţiona. Cu siguranţă că te vei felicita pentru alegerea făcută!

OnePlus 8 Pro

Dacă îţi doreai un upgrade, acum ai posibilitatea de a-ţi achiziţiona noul OnePlus 8 Pro, compatibil şi el, precum versiunea precedentă cu reţelele 5G. Performanţa responsivă de 120Hz, greutatea de 180 de grame şi forma sa ergonomica sunt doar unele dintre cele mai importante criterii care atrag fanii OnePlus.

Camera frontală este mai profesională atingând chiar 16 MP, în timp ce, restul de 4 camere din spatele telefonului ajung la 48 MP, 48 MP, 8MP şi 4 MP. Bateria atinge capacitatea de 4510 mAh şi asta nu este tot! Pe lângă viaţa lungă a bateriei noului OnePlus 8, te poţi bucura de extra siguranţă şi durabilitate, telefonul fiind rezistent la apă şi la praf.

Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20 este unul dintre cele mai aşteptate smartphone-uri în România, iar acum ai chiar oportunitatea de a da o precomandă. Pe lângă versiunea normală, o poţi alege şi pe cea Plus sau chiar pe cea ULTRA, dacă îţi doreşti un telefon premium, mai mare şi mai impunător.

Există câteva upgrade-uri pe care nu trebuie să le scapi din privire. Acum, S Pen-ul are mult mai multe acţiuni pe care le poţi face din aer, iar camera foto este mult mai calitativă. Apoi, rapiditatea de răspundere este incredibilă, iar spaţiul de stocare ajunge până la 512 GB. Şi, nu, nu, asta nu e tot! Cei care aleg versiunea Note 20 Ultra, îşi pot extinde memoria, folosindu-se de un micro card SD. Viaţa bateriei este şi ea extinsă, având o capacitate cuprinsă între 4300 şi 4500 mAh.

Sony Xperia 1 II

Iată că am ajuns la finalul clasamentului cu unul dintre cele mai accesibile şi mai râvnite telefoane ale anului 2020. Este vorba de nimeni altul, decât de Sony Xperia 1 II, telefonul cu un ecran de dimensiuni mari (de 6,5 inch), ce cântăreşte doar 181,4 de grame. Camera poate să fie comparată cu cea a competitorilor mariilor companii de dezvoltare de smartphone-uri. Camera frontală este de 8MP, în timp ce restul de 4 camere ataşate în spate ating 12 MP(wide), 12 MP (telephoto), 12 MP (ultrawide) şi 0,3 MP (pentru adâncime). Este o alegere perfectă pentru cei care îşi doresc un telefon performant la preţuri rezonabile, cu o capacitate de stocare avantajoasă de 256 de GB şi o baterie care va ţine o zi întreagă (4000 mAh).

Alege şi tu telefonul care ţi se potriveşte cel mai bine din listă şi nu ezita să fii în pas cu tendinţele tehnologice ale acestui an. Bucură-te de serialele tale preferate, ascultă muzica celor mai buni artişti la calitate maximă, fă poze precum un profesionist şi fii la curent cu tot ce se întâmplă alături de noul tău smartphone!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.