Therme Bucureşti anunţă lansarea celor mai bune oferte din an! Desfăşurată în perioada 11-13 noiembrie, campania Relaxing Friday @Therme constă în oferte avantajoase la voucherele One Day Holiday cu valabilitate 3 luni şi se adresează tuturor vizitatorilor care vor să se bucure de o zi întreagă de vacanţă sub palmieri, în cea mai exotică destinaţie din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, timp de 3 zile, de vineri, 11.11.2022  ora 00.00 si pana duminica, 13.11 ora 24:00 relaxarea şi răsfăţul se întâlnesc în cadrul ofertelor avantajoase la toate voucherele One Day Holiday achiziţionate online, pe www.therme.ro, în aplicaţia myTherme sau de la casele de acces. 

Voucherele de Relaxing Friday au valabilitate 3 luni, pentru vizite in orice zi a saptamanii şi se împart în 4 categorii, in functie de zona preferata: Voucher One Day Holiday Galaxy 1 Adult; Voucher One Day Holiday Galaxy 1 Copil; Voucher One Day Holiday The Palm 1 Adult; Voucher One Day Holiday Elysium 1 Adult. 

Mai multe detalii aici.

One Day Holiday: o zi intreaga de vacanţă exotică la Therme cu zeci de experienţe unice pentru minte şi trup 

O baie revigorantă în piscina exterioară cu apă termală caldă de 33 de grade, în timp ce afară ninge, un cocktail tropical în jacuzzi pe timp de noapte, o sesiune de răsfăţ sublim cu peeling-uri şi măşti de argilă printre aburi fierbinţi în saune, un masaj premium profund relaxant din paleta exclusivistă Apothecary şi o cină a la carte cu specific Thai sub palmieri - sunt experienţe şi momente speciale pe care clienţii le pot trăi într-o singură zi de vacanţă exotică la Therme. 

Astfel, Relaxing Friday este mai mult decât o ofertă specială avantajoasă. Este o oportunitate excelentă de a te răsfăţa şi relaxa la cele mai înalte standarde, într-o atmosferă perfectă de vacanţă exotică cu palmieri şi ape termale, de care vizitatorii se pot bucura - fără bagaje sau bilete de avion -  la doar 10 minute de Bucureşti. 

Voucherele One Day Holiday - cel mai inspirat cadou de Crăciun

Potrivit statisticilor, în perioada sărbătorilor de iarnă oamenii petrec până la 20 de ore căutând cadoul perfect. Voucherele One Day Holiday, cu valabilitate 3 luni, vin în întâmpinarea celor care doresc să ofere un cadou inspirat de Crăciun, fără efort, stres sau ore întregi pierdute la cumpărături. O zi întreagă printre palmieri, piscine tropicale cu apă termală şi saune cu aromaterapie reprezintă fără îndoială cadoul perfect.

Despre Therme Bucureşti 

Therme Bucureşti este cel mai mare complex de wellbeing la nivel european, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafaţă totală indoor de peste 34.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduieşte cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante vii, şi dispune de cea mai mare plantaţie de palmieri din Europa, cu peste 1.500 de exemplare. Proiectul excelează prin magnitudine şi unicitate, oferind clienţilor săi servicii şi ambianţă de lux la preţuri accesibile, cu cele mai înalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, sănătate şi relaxare din lume. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.