JimJam vine în sprijinul părinţilor, introducând un nou sistem unic de insigne care marchează lecţiile ce pot fi învăţate din desenele animate difuzate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

JimJam este o televiziune care se adresează, în primul rând, copiilor preşcolari şi familiilor acestora. De la lansarea sa în 2006, acoperirea JimJam a crescut rapid şi este prezent acum în peste 100 de ţări, din Europa până în Orientul Mijlociu şi Africa. În România, televiziunea beneficiază de feed dedicat din anul 2020.

JimJam a reformat televiziunea interactivă cu poveştile sale jucăuşe şi educative, transmiţând mesaje şi conţinuturi speciale, pentru a încuraja micii telespectatori să înceapă conversaţii în familie, despre lecţiile şi poveştile din serialele animate. În acelaşi timp, copiii sunt încurajaţi să îndrăznească să pună întrebări. De asemenea, ei sunt susţinuţi să se implice în activităţi precum explorarea naturii, protejarea animalelor şi folosirea imaginaţiei lor bogate la joacă.

Pe lângă filmele educative şi distractive, JimJam difuzează şi videoclipuri muzicale şi, în spiritul învăţării ludice, a introdus iconiţe unice pentru a atrage atenţia părinţilor, dar şi copiilor, asupra mesajului-cheie transmis de conţinutul pe care îl vizionează.

Pictogramele de pe insignele care însoţesc desenele animate sunt concepute pentru a veni în sprijinul  dezvoltării abilităţilor copiilor.

Pictogramele afişate, categoriile şi lecţiile învăţate într-o anumită poveste, sunt:

·        Muncă în echipă (Bob Constructorul, Ricky Zoom)

·        Rezolvarea problemelor (Pompierul Sam, Thomas şi prietenii săi)

·        Curiozitate (Să ghicim cu Jess, Daisy şi Ollie)

·        Natură şi animale (Pettson şi Findus, Pădurarul Leo şi animalele sălbatice)

·        Creativitate (Să învăţăm cu Timmy, Conni)

·        Familie şi prieteni (Bobiţă şi Buburuză, Ghici cât de mult te iubesc)

Pentru a face iconiţele mai uşor de înţeles, JimJam a produs şi un videoclip educativ:

https://ro.jimjam.tv/

JimJam şi DIGI au făcut echipă pentru a răspândi vestea despre insignele desenelor animate cu adevărat uimitoare! Ei inspiră o nouă generaţie de copii, oferindu-le acces la personaje amuzante care îi învaţă, de asemenea, lecţii valoroase. Aici puteţi vedea pagina dedicată campaniei: www.digi.ro/jimjam.

JimJam poate fi urmărit pe televiziunea digitală DIGI la poziţia 120 şi pe satelit la pozitia 66.  

Jim Jam a înregistrat o creştere constantă a audienţei în ultimii 2 ani şi se aşteaptă ca această tendinţă să continue şi în România. Televiziunea oferă micilor telespectatori un mediu sigur şi prietenos, bazat pe învăţarea prin joacă, ce dezvoltă curiozitatea, imaginaţia, empatia şi creativitatea copiilor, prin poveşti adecvate vârstei şi videoclipuri educative dezvoltate de ei înşişi, atât on-air, cât şi online, contribuind la creşterea armonioasă a acestora.

Despre AMC Networks International

AMC Networks International (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, oferă programe de divertisment şi aclamate care ajung la abonaţi în peste 130 de ţări şi teritorii. AMCNI cuprinde mărci globale, precum şi canale populare, recunoscute la nivel local, în diverse genuri de programe. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: www.amcnetworksinternational.com.

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv şi telefonie fixă după cotele de piaţă deţinute în România şi unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicaţiilor electronice convergente, derulând operaţiuni în Spania, Italia, Portugalia şi Belgia. Compania deţine cea mai modernă (state of the art) şi mai extinsă reţea de fibră optică din regiune. Grupul DIGI pune la dispoziţia abonaţilor săi şi o ofertă complexă de conţinuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel şi Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Digi24 FM şi serviciul de content Digi Online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.