UNTOLD, cel mai mare festival din România şi unul dintre cele mai mari din întreaga lume, îşi deschide porţile în 7 zile. Organizatorii dezvăluie detalii despre accesul în festival şi sistemul de plată şi le recomandă fanilor să aleagă opţiunile de Check-in şi Top-up online pentru a beneficia de acces mai rapid în tărâmul magic UNTOLD. Check-in-ul online poate fi realizat până la eveniment, iar cei care aleg să îl facă la faţa locului trebuie să achite o taxă de 25 de euro la punctul de Ticketing. Festivalul UNTOLD are loc între 4 şi 7 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii atrag atenţia că doar fanii înregistraţi în formularul de Check-in (online sau la locaţie) pot să primească brăţara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid, şi a unei cărţi de identitate.

Cei care au cumpărat mai multe abonamente sau bilete pot efectua Check-in-ul şi pentru prietenii lor. În cazul în care posesorul unui abonament sau bilet doreşte să îl transfere către o altă persoană, acesta trebuie să selecteze online din contul lui de Check-in opţiunea de Transfer Bilet. Apoi trebuie să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) şi să se asigure că biletul generat (PDF) ajunge în posesia noului destinatar.

După realizarea cu succes a Check-in-ului online, fanii îşi pot crea propria Puşculită de Festival. Astfel, fiecare participant îşi poate pune în avans de festival bani pe bilet, prin selectarea serviciului de Top-up. Suma încărcată va fi transferată şi activată pe brăţara de festival la orice punct de Credit Point din festival. Această modalitate de încărcare a brăţărilor va fi disponibilă şi în timpul festivalului şi va putea fi accesată direct de pe telefon din aplicaţia UNTOLD.

              Tinerii sub 18 ani trebuie să aibă la ei, pe lângă abonamentul sau biletul de acces şi actul de identitate, şi documentul care atestă acordul părinţilor. Acesta poate fi descărcat de pe parental-consent-ro.pdf (untold.com), iar organizatorii recomandă să fie completat înainte de venirea la festival. Minorii sub 14 ani trebuie să vină însoţiţi de un părinte şi să deţină un bilet valid. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită la festival.

PROGRAM PRE-FESTIVAL PENTRU RIDICAREA BRĂŢĂRILOR

              Organizatorii au pregătit şi anul acesta un program pre-festival. Asta înseamnă că fanii care au abonamente General Access şi VIP şi au făcut Check-in-ul online îşi pot ridica în avans brăţările de festival după cum urmează:

·        Iulius Mall Cluj-Napoca: 30.07.2022 - 01.08.2022 (de sâmbătă până luni), între orele 10:00 - 20:00.

·        Parcul Simion Bărnuţiu, intrarea dinspre Opera Maghiară: 2.08.200 - 3.08.2022 (de marţi până miercuri), între orele 14:00 - 22:00. Tot de aici îşi pot ridica brăţările de festival şi fanii care au bilete Day 1.

În timpul festivalului, intervalul orar pentru ridicarea brăţărilor este între orele 14:00 - 05:00, în parcul Simion Bărnuţiu, intrarea dinspre Opera Maghiară.

Sistemul de plată de la UNTOLD este oferit prin sprijinul Băncii Transilvania şi, la fel ca în 2019 şi 2021, este integrat cu sistemul de acces, care aduce mai multă siguranţă şi facilitate participanţilor. Visa este cardul oficial al festivalului, iar cei care îl folosesc la eveniment primesc diverse beneficii în cele 4 zile şi 4 nopţi de distracţie.

Şi în acest an, brăţara de festival este realizată din plastic reciclat – RPET. Organizatorii au pregătit peste 90.000 de brăţări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista peste 30 de puncte de încărcare a brăţărilor, iar pentru a se mişca mai rapid, organizatorii recomandă opţiunea de Top-up online.

Cei care şi-au pus bani pe brăţară în festival şi nu i-au cheltuit pe toţi şi vor să îi recupereze, o pot face de la oricare dintre punctele de Credit Point din festival, pe întreaga perioadă a festivalului, sau la punctul din afara festivalului, luni, 8 august, până la ora 14:00. Participanţii care şi-au alimentat brăţările prin opţiunea Top-up online au posibilitatea să solicite restituirea sumelor necheltuite, în cuantumul sumei încărcate online, prin optiunea de Refund Online. Pentru Refund Online, fanii trebuie să completeze formularul de refund, disponibil din contul de festival creat iniţial, până la data de 12 august, ora 23:59.

În acest an, spaţiile de depozitare pentru participanţi vor fi poziţionate chiar înainte de zona de acces în festival. Fanii au posibilitatea să îşi rezerve un dulăpior pentru o zi sau pentru întreaga perioadă a festivalului.

Obiectele interzise sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuţite, arme, obiecte contondente, bannere susţinute de beţe, scaune, lanţuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detaşabile, orice tip de obiecte care pot răni.

Este permis accesul cu medicamente însoţite de prescripţie medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Festivalul UNTOLD îşi deschide porţile joi, 4 august, la ora 14:00. În toate cele 4 zile şi 4 nopţi de distracţie, accesul în tărâmul magic se face între 14:00 şi 05:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.