În luna dedicată femeilor, SensoDays aduce în prim-plan două colecţii excepţionale care redefinesc conceptul de lux şi rafinament în amenajarea casei. Produsele semnate de designeri celebri precum, Cecilie Manz şi Sylvie de France se regăsesc în portofoliul SensoDays, devenind la rândul lor, simboluri ale puterii de a transforma diferenţele în trăsături distinctive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Colecţia Luv de la Duravit: eleganţă redefinită în spaţiul de baie premium

Colectia Luv de la Duravit, creată de renumita designer Cecilie Manz, aduce un aer proaspăt şi modern în spaţiul de baie. Premiată cu prestigioasele premii Red Dot şi IF Design Award, această colecţie reprezintă un echilibru perfect între estetică şi funcţionalitate.

Povestea din spatele colectiei Luv

Feminitatea este o celebrare a frumuseţii personale, iar spaţiul de baie ar trebui să reflecte această celebrare în fiecare dimineaţă. Aşa cum mărturiseşte Cecilie Manz: "Este important ca oamenii sa îşi poată personaliza spatiul de baie si rutina fiecarei dimineti". Cu o abordare atentă la detalii, Cecilie Manz a adus în colecţia Luv o eleganţă simplă, care îmbină formele organice şi materialele de înaltă calitate. Fiecare element este o operă de artă în sine, oferind un spaţiu de baie rafinat şi personalizabil. Această colecţie premium poate fi achiziţionată la un preţ special până pe 15 martie, oferind fiecărei femei posibilitatea de a se simţi specială în propriul sanctuar de frumuseţe.

Maison Berger: parfum şi eleganţă în fiecare colţ al casei

În colaborare cu renumitul brand Maison Berger, Sylvie de France aduce un plus de rafinament cu colecţia de produse pentru purificare şi parfumare. Designer-ul care lucreaza pentru cele mai mari nume: de la Boucheron la Rolex, de la Yves Saint Laurent la Van Cleef şi Arpels, aduce în atenţia publicului lampa catalitică Lilly cu parfum "Exquisite Sparkle". Cu un design delicat şi o aromă captivantă, aceasta poate fi achiziţionată chiar acum de pe SensoDays.ro, cu livrare imediată.

Tot din portofoliul celebrei designer, alături de o altă rafinată prezenţă feminină, Lolita Lempicka, face parte si una dintre cele mai apreciate colecţii ale Maison Berger, cu un parfum atemporal, “All Time Feminine”. Intreaga colecţie poate fi văzută în Showroom-ul SensoDays.

În această lună dedicată femeilor, fiecare produs SensoDays reflectă pasiunea pentru design şi căutarea frumuseţii în fiecare detaliu. SensoDays se afirmă ca liderul de necontestat în amenajarea băilor perfecte şi devine sursa de încredere pentru toate nevoile de design interior, de la bucătărie şi decor special, până la mobilier italian şi cele mai rafinate textile pentru căminul tău. În calitate de specialist de top, SensoDays oferă soluţii complete. La SensoDays atributele cheie sunt rafinamentul şi excelenţa în amenajarea casei tale, acolo unde fiecare detaliu contează şi fiecare spaţiu devine o expresie autentică a personalităţii tale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.