Am intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Crăciun, iar printre primele locuri pe “to do list” sunt şi alegerea cadourilor. Lipsa timpului, agitaţia acestor zile şi stresul dinaintea Sărbătorilor fac mult mai grea această misiune, mai ales dacă nu ai alături “partenerul potrivit”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

SensoDays îţi este aproape şi acum, oferindu-ţi o mulţime de opţiuni inspirate, având totodată şi numeroase beneficii legate de livrare, pachete cadou şi calitate.

Ai încă stresul cadourilor? Comandă online pe SensoDays şi primeşti produsele în aceeaşi zi, în Bucureşti, sau a doua zi, peste tot în ţară

La stresul pregătirilor de Crăciun se adaugă în fiecare an şi grija comenzilor care… nu vin la timp! Asta nu se întâmplă cu SensoDays care are un sistem de livrare rapid.Astfel, produsele vor sosi chiar în aceeaşi zi în care ai plasat comanda, dacă locuieşti în Bucureşti, sau a doua zi, peste tot în ţară.

Vino în showroom-ul SensoDays şi simte live atmosfera de sărbătoare

Colecţii impresionante şi produse speciale te aşteaptă în showroom-ul SensoDays din Calea Bilciureşti nr. 20-22, Băneasa. Ambientul de sărbătoare, muzica în surdină, consultanţii noştri vor întregi această experienţă de care te vei bucura şi care te va ajuta să faci cumpărăturile perfecte pentru tine şi cei dragi.

Intră pe SensoDays şi alege ce să adaugi în desaga Moşului astfel încât să faci şi din Crăciunul acesta unul de poveste

Momentul împodobirii bradului este unul cu totul special, iar “vedetele” sunt aici globuleţele de sticlă. Cu un aer clasic şi atât de apreciate, globuleţele din sticlă de la Deko Senso vin în culori şi modele diferite, fiind potrivite oricărui stil. Roşu, negru, auriu sau argintiu – sigur vei găsi modelele potrivite Crăciunului tău.

Pe lângă globuleţe, şi decoraţiunile de brad sunt la mare căutare, iar cele de la Villeroy&Boch găsesc în fiecare an drumul spre cei mai frumoşi brăduţi. Fie că le alegi pe cele în formă de fulgi de zăpadă sau clopoţei, fie că optezi pentru piese ceva mai noncoformiste în formă de săniuţe, tacâmuri sau animale, efectul vizual va fi la fel de spectaculos.

  • Nicio masă festivă fără piese "în trend"

Crăciunul este şi despre abundenţă, recunoştinţă, familie şi prieteni adunaţi în jurul mesei. Tacâmurile, cănile, lumânările şi celelalte decoraţiuni pentru masă îşi au rolul lor în acest scenariu, iar vestea bună este că pe SensoDays găseşti tot ce îţi doreşti.

Villeroy&Boch propune o mulţime de tacâmuri, boluri, platouri şi căni cu motive "de sezon". Foloseşte şi acest “truc”, achiziţionează-ţi preferatele şi dă mesei tale festive un aer special.

Pentru o direcţie ceva mai nonconformistă, poţi alege lumânările şi suporturile La Francaise sau paharele LSA International şi Schott Zwiesel.

În plus, toate acestea pot reprezenta un cadou inspirat şi practic pentru darurile de sub brad.

  • "Îmbracă-ţi" întreaga casă în haine de sărbătoare

Cum faci asta? Foarte simplu! Cu decoraţiunile şi accesoriile pentru casă de la SensoDays. Lumânările Deko Senso şi Villeroy&Boch, difuzoarele de cameră de la Berger cu aromă de scorţişoară şi portocală, figurinele muzicale, decoraţiunile în formă de căprioare, pernele decorative sau vazele cu design ceva mai special – toate pot fi o opţiune perfectă în acest sens.

  • Cadouri pentru familie, prieteni sau gazde ceva mai sofisticate

Una dintre cele mai grele misiuni de Crăciun este alegerea cadourilor. Ei bine, cu SensoDays, această “corvoadă” se va transforma în plăcere pentru că pe site ai o mulţime de cadouri pentru familie, prieteni, colegi, şef sau chiar gazdele ceva mai sofisticate.

Mizezi pe elegant şi clasic? Alege pachetele cu pahare de vin, lumânări parfumate, globuleţe sau clopoţei .

Vrei ceva mai sofisticat? Ce zici de combinaţia de parfum şi difuzor de cameră sau seturile de pahare de whisky sau şampanie?

Niciun Crăciun fără SensoDays, site-ul numărul 1 în materie de Home Déco de la noi din ţară!

Intră pe site sau vino în showroom şi alege culorile, texturile şi produsele “vedetă” ale acestei sărbători. Astăzi, în peste 300.000 de case ale românilor se află cel puţin un produs SensoDays, iar odată cu venirea lui Moş Crăciun şi mai mulţi se vor bucura de calitatea SD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.