„Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” produs de Marvel Studios a avut un debut de excepţie. În primul weekend de la lansarea în cinematografele din România, care a avut loc pe data de 5 mai, producţia a înregistrat cel mai mare succes de box office al unui film din ultimii ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”  s-a lansat în forţă şi a generat cele mai mari încasări în România, înregistrând un record de  3.103.778 RON, ceea ce clasează filmul pe primul loc în box-office-ul românesc.

Noul film din universul Marvel este un start extraordinar pentru sezonul de vară al blockbusterelor, fiind a doua cea mai bună deschidere pentru un film Disney din acest an în România (alături de animaţia „Turning Red”). Urmează şi alte lansări Disney mult aşteptate precum „Lightyear”, „Thor: Love and Thunder”, „Black Panther: Wakanda Forever”, şi nu in ultimul rând re-lansarea „Avatar” şi noul film „Avatar: Calea Apei”.

În regia lui Sam Raimi, cu Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor în distribuţie, noul film din seria Doctor Strange este de neratat în acest sezon, doar la cinema.

Distribuit de Forum Film România, „Doctor Strange in the Multiverse of Madness / Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” este acum în toate cinematografele în formatele 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX şi Dolby Atmos. 2

TRAILER:

https://www.youtube.com/watch?v=ZfrSUZPK7h8&t=8s

https://www.youtube.com/watch?v=1ho8HiXcup4

https://www.youtube.com/watch?v=ozvGBEa7WPA

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel şi LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producţii distribuite de Forum Film România, accesaţi:

https://www.cineforum.ro

https://www.facebook.com/CineForum.ro/

https://www.instagram.com/cineforumromania/

https://www.youtube.com/user/CineforumRomania

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.