“Agri Cultura” este tema celei de-a 7-a ediţii RALF Romanian Agriculture Leadership Forum. O ediţie dedicată celor pentru care agricultura este un stil de viaţă, nu doar o meserie, şi care construiesc, zi de zi, cultura agriculturii în România: prin dedicare, inovaţie, performanţă şi poveşti de succes, cu grijă pentru patrimoniul agricol şi tradiţie, preocupaţi de moştenirea pentru generaţiile următoare şi privind către viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De 7 ani RALF reuneşte la Bucureşti marii fermieri români, producători şi procesatori, antreprenori cu reuşite recente şi companii cu soluţii pentru producţie şi procesare, într-un amplu schimb internaţional de bune practici la care participă anual invitaţi din mai multe ţări europene.

Cei mai buni fermieri europeni din ultimul an vor participa pe 25 şi 26 mai, la forumul internaţional de agricultură RALF 2023.

Calendarul evenimentului: prima zi este dedicată producătorilor agricoli, iar a doua zi procesatorilor, într-un program de 16 ore de conferinţe, prezentări, sesiuni de business networking şi expoziţie. În prima zi va avea loc şi “Seara Marilor Fermieri” RALF.

Producătorii şi procesatorii beneficiază de un pachet special de participare, care include accesul la toate evenimente din cadrul RALF 2023, din ambele zile, iar biletele pot fi rezervate pe https://romanianagriculture.ro/eveniment/ralf-2023/

RALF va avea loc la JW Marriott Grand Hotel (5*) din Bucureşti şi este organizat de BORO Communication, singurul organizator de evenimente din România membru al ICCA – Asociaţia Internaţională a Congreselor şi Convenţiilor.

Master Partner al evenimentului, cea mai importantă poziţie din cadrul RALF, este Corteva Agriscience.

Partener principal utilaje: Maschio Gaspardo.

Partener principal irigaţii: Netafim powered by EPRS Romania.

Partener: Claydon

Ne puteţi urmări pe Facebook, LinkedIn şi Instagram @romanianagriculture

Contact: agriculture@borocommunication.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.