AXXIS Nova Resort & SPA, dezvoltatorul imobiliar de top din Mamaia Nord, anunţă lansarea unei promoţii de neratat: din 27 aprilie 2023 şi până pe 2 mai 2023, toţi cei care semnează un contract de rezervare, pentru orice tip de unitate locativă din cadrul complexului AXXIS Nova Resort & SPA, vor primi bucătăria complet utilată, GRATUIT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Amplasat în prima linie la mare, AXXIS Nova Resort & SPA este primul concept integrat din Mamaia Nord şi oferă o gamă largă de facilităţi, funcţionale tot timpul anului. Include  studiouri, apartamente de lux cu 2 şi 3 camere, o plajă cu standard Blue Flag şi un hotel de animale de companie. AXXIS Nova Resort & SPA este locul perfect pentru a-ţi petrece timpul liber, indiferent de anotimp.

Oferta specială de primăvară vine la pachet cu toate facilităţile premium ale complexului şi locatia ideală, în prima linie la mare, în inima Mamaiei Nord.

În plus, toate apartamentele beneficiază de sistem Smart Home preinstalat, pentru a garanta calitatea şi confortul.

Promoţia specială „Bucătăria ta complet utilată, GRATIS!” este disponibilă pentru o perioadă de timp limitată, DOAR între 27 aprilie şi 2 mai.

Pentru mai multe informaţii despre această ofertă, puteţi accesa: https://www.axxisnova.ro/ro/promoţie-primăvara/

De asemenea, pentru mai multe detalii, sunteţi aşteptaţi la o vizită la showroom-ul AXXIS Nova Resort & SPA, din Mamaia Nord, deschis şi în minivacanţa de 1 mai.

Program Showroom:

  • • 10:00 -18:00 sambata, 29 aprilie 2023
  • • 10:00 -18:00 duminica, 30 aprilie 2023
  • • 10:00 -18:00 luni, 1 mai 2023
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.