Ce au in comun bucataria proprie, sala de sedinte de la munca, holul unui hotel si un picnic sau un camping, alaturi de familie, in aer liber? Oricare dintre aceste locuri poate fi "imbogatit" prin prezenta unei pompe pentru bidonul cu apa! Motivele sunt numeroase, unele mai evidente decat altele, insa ele tin in primul rand de nevoia de hidratare, in cantitatile recomandate si cu o apa de calitate, intrucat cea de la robinet nu este neaparat potabila in toate zonele din Romania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O pompa pentru bidonul cu apa faciliteaza aceasta misiune, in situatia in care lipseste un echipament precum un dozator, intrucat ajuta la folosirea recipientului de 19 litri fara ridicarea sau mutarea sa. Pur si simplu, dupa eliminarea sigiliului de protectie, pompa se infileteaza pe bidon, iar toti membrii familiei, respectiv colegii dintr-un birou se pot bucura de apa proaspata in cel mai simplu si rapid mod. Un astfel de produs reprezinta o solutie extrem de utila si eleganta in special pentru copii si seniori, care se afla in imposibilitatea de a manevra un ambalaj atat de voluminos.

De ce sa alegi o pompa pentru bidonul cu apa cu tavita?

In ceea ce priveste modelul de pompa pentru bidonul cu apa ideal, recomandam Sink de la H2On, dotat inclusiv cu o tavita pentru pahar/cana. Aceasta asigura un plus de stabilitate produsului, atat la propriu, cat si la figurat, facandu-l cu atat mai usor de utilizat de catre copii, recunoscuti pentru neindemanarea si repeziciunea lor, dar si de catre seniori, care pot prezenta unele probleme la nivelul bratelor, spre exemplu tremurat, spasme etc.

Pompa Sink este realizata din materiale 100% sigure (plastic ABS, otel inoxidabil 304, silicon alimentar), fara miros, cu un luciu ridicat si rezistente la zgarieturi si uzura. Ea are numeroase caracteristici care o fac ideala pentru folosirea atat in spatii inchise, cat si in aer liber:

- o autonomie de pana la 30-40 de zile (in conditiile in care o incarcare completa dureaza numai 3 ore);

- dimensiuni de doar 31x19x13,5 centimetri si o greutate de numai 340 de grame, ceea ce inseamna un plus important la capitolul portabilitate;

- teava de evacuare poate fi rotita la 360 de grade, pentru un plus de practicabilitate;

- silentiozitate, ceea ce inseamna ca pompa pentru bidonul cu apa poate fi folosita fara probleme chiar si in locuri in care linistea nu trebuie perturbata, spre exemplu o biblioteca;

- 2 moduri de functionare (0,3 litri si 1 litru), indicator de incarcare completa si butoane de atingere inteligente, pentru un plus de fiabilitate si usurinta in utilizare.

H2On - apa premiata la nivel international si echipamente utile

Compania H2On livreaza, acasa si la domiciliu, in aceeasi zi, in toata tara, o apa de calitate, premiata inclusiv la nivel international (distinsa cu Superior Taste Award, acordat de catre prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles, Belgia, in anii 2019, 2020, 2021 si 2022).  De asemenea, pe langa bidoane de 19 litri, compania comercializeaza si diferite echipamente: pompa pentru bidonul cu apa, dozatoare, espressoare etc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.