McCann Worldgroup Romania a anunţat astăzi promovarea Ionelei Buta – actualul Chief Operations Officer şi a lui Cătălin Dobre – actualul Chief Creative Officer – în poziţiile de Co-CEO. Acest nou parteneriat marchează o etapă nouă în istoria companiei, punând bazele unei colaborări inedite între Creativitate şi Business pentru a duce mai departe istoria de success a unei companii românesti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionela şi Cătălin şi-au început cariera în McCann Worldgroup Romania în urmă cu 10 şi respectiv 20 de ani, experienţa acumulată în această perioadă aducându-le numeroase reuşite pe partea de leadership în business şi creaţie.

Promovarea celor doi vine în contextul terminării mandatului de CEO al lui Sagit Tzur Lahav, care a condus grupul de comunicare timp de 13 ani, dintre care patru au fost pe poziţia de COO iar nouă pe poziţia de CEO.

Sub leadership-ul lui Sagit Tzur Lahav, McCann Worldgroup Romania a acumulat cel mai bogat palmares de premii locale, regionale şi globale din România şi din Europa Centrală şi de Est, obţinând un record de 39 de premii, în 10 ani consecutivi, la cel mai important Festival de Creativitate global, Cannes Lions.

McCann Worldgroup Romania a fost desemnată Agency Of The Year de 5 ori la cel mai important festival de creaţie din Europa Centrală şi de Est - Golden Drum.

În prezent, grupul de comunicare are în portofoliu unii dintre cei mai mari clienţi de pe piaţa locală, inclusiv parteneriate de lungă durată cu Vodafone, KFC, Dedeman, Dorna, Kandia fiind de-a lungul timpului hub regional de creaţie şi business pentru Mastercard, Coca-Cola, Beko sau Microsoft.

“McCann România a devenit un hub pentru oamenii talentaţi din industrie şi nu numai, un hub pentru Creative Excellence, dar păstrându-şi în acelaşi timp spiritul anterprenorial, răspunzând nevoilor clienţilor locali şi extinzându-se în acelaşi timp pe pieţe internaţionale, demonstrând că putem face business global, de acasă, din Bucureşti.

Azi creăm un nou model de leadership, cu determinare, ambiţie şi încredere în potenţialul companiei şi al oamenilor, prin promovarea Ionelei şi a lui Cătălin în poziţia de Co-CEO punem oamenii McCann pe primul loc pentru că noi credem în ei, în talentul oamenilor McCann.

Le doresc mult success, ştiu că vor lucra perfect împreună. Sunt recunoscatoare pentru oportunitatea de a fi fost parte din aceasta familie şi pentru privilegiul de a fi jucat un rol în istoria de success a companiei”, a declarat Sagit Tzur-Lahav.

‘’Mulţumim, Sagit, pentru un deceniu de colaborare!

Cele mai frumoase schimbări şi momente importante în istoria McCann, s-au întâmplat având-o pe Sagit în funcţia de CEO.

Acum ne focusăm pe noua generaţie, care a crescut în McCann şi a contribut în fiecare zi la consolidarea brandului agenţiei în ochii industriei, ai clienţilor şi ai echipei.

Cătălin şi Ionela au crescut şi influenţat cultura internă şi cred cu tărie că o vor face şi mai departe.” a declarat Bogdan Enoiu, General Managerul grupului McCann.

“Când m-am alăturat agenţiei MRM, acum 10 ani de zile, obiectivul meu a fost să consolidez reputaţia MRM şi business-ul digital. Astăzi MRM este una dintre cele mai puternice agenţii din Romania, de 5 ori recunoscută ca Agenţia Digitală a Anului, cu creşteri semnificative de business.

Sunt pregătită să continui ceea ce Sagit a început şi sunt extrem de bucuroasă să lucrez alături de doi oameni pe care îi admir foarte mult: Bogdan Enoiu şi Cătălin Dobre, concentrandu-ne pe misiunea de a conecta business-ul şi creativitatea şi a ne consolida pe piaţa locală.”declară Ionela Buta, noul co-CEO al agenţiei.

„Creativitatea e mai mult decât un departament, creaţia nu se face doar la creaţie.

Creativitatea ne ghidează în tot ceea ce facem. De la modul în care ne redefinim procesele interne, la modul în care ne adaptăm produsul creativ, la modul în care lucrăm cu clienţii noştri.

Poziţia de co-CEO, care se adaugă rolului meu de Chief Creative Officer, o să ne ajute pe mine şi pe Ionela să ducem mai departe o cultură care contopeşte partea de business cu cea de creaţie într-un mod unic. Un mod care challenge-uieşte convenţiile pe care le ştim despre agenţii.” declară Cătălin Dobre, noul co-CEO al grupului de comunicare.

McCann Worldgroup România are relaţii de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă: Coca-Cola, Vodafone, Dedeman, KFC, L’Oréal, MasterCard Europe, Unilever. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agenţiile McCann Bucharest şi MRM Romania. La nivel internaţional, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice reţele de advertising cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.