Compania Maspex Romania, prin brandul de apă minerală naturală Bucovina, a organizat, miercuri, 26 aprilie, cea de-a patra acţiune de reîmpădurire desfăşurată în cadrul proiectului de responsabilitate socială Protejăm Ţinutul Echilibrului. Peste 3.500 de puieţi de molid au fost plantaţi în zona Şerba, localitatea Şaru Dornei, zona din apropierea surselor de apă Bucovina, acţiunea fiind susţinută de către Ocolul silvic Vatra Dornei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La plantarea de anul acesta au participat doamna Elisabeta Lipă, Preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, declarată cea mai bună canotoare a secolului de către Federaţia Internaţională de Canotaj, împreună cu doi canotori campioni mondiali - Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan. Nelipsită de la acţiunile anterioare de reîmpădurire, Carmen Brumă, om de televiziune, formator de opinie pentru un mod de viaţă echilibrat şi Ambasadoarea apei Bucovina, a fost alături de noi şi anul acesta.   

În ultimii ani am reuşit să plantăm peste 12.000 de puieţi în mai multe locuri din Bazinul Dornelor. Ne bucurăm să putem desfăşura alături de voluntari din echipa noastră, de parteneri şi asociaţii non-profit, de invitaţi speciali astfel de acţiuni ce au la bază grija şi respectul nostru pentru protejarea mediului înconjurător şi pentru comunităţile în care ne desfăşurăm activitatea.

Iubim şi respectăm natura, iar campania anuală de reîmpădurire, ce devine tradiţie pentru noi şi pentru comunitate, este unul dintre modurile în care contribuim constant la Protejarea Ţinutului Echilibrului. a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.

Invitaţii de anul acesta, reprezentanţi de seamă ai canotajului românesc, provin din zona Bucovinei, fapt ce i-a făcut să participe cu şi mai mare deschidere la acţiunea de reîmpădurire din Ţinutul Echilibrului. Prin astfel de acţiuni confirmăm încă o dată că parteneriatul dintre apa Bucovina şi Federaţia Română de Canotaj se bazează pe principii comune, unul dintre acestea fiind grija pentru natură.

Pentru mine, Bucovina înseamnă acasă. Am revenit cu drag în zonă, iar participarea la această plantare mi-a adus satisfacţia că dau înapoi ceea ce am primit de la acest ţinut pe care îl îndrăgesc mult. Linişte, natură curată, căldură şi omenie. Prin fiecare copac plantat îmi place să cred că am dat înapoi câte puţin din toate acestea. Iată că parteneriatul dintre Federaţia Română de Canotaj şi apa Bucovina nu înseamnă doar o colaborare profesională, ci şi o legătură de suflet. Ceea ce mă face să preţuiesc şi mai mult această colaborare”, a declarat Elisabeta Lipă, Preşedintele Federaţiei Române de Canotaj.

Angajaţi ai companiei Maspex Romania, voluntari de la Salvamont Vatra Dornei, Asociaţia Vatra Dornei Tineret şi de la Organizaţia Tinerilor Dorneni au participat, ca în fiecare an, la eveniment. Partenerii principali au fost Primăria Şaru Dornei şi Ocolul silvic Vatra Dornei.

“Am răspuns cu mare bucurie propunerii primite din partea Maspex Romania, astfel de acţiuni sunt binevenite, tocmai de aceea am fost deschişi să oferim sprijin şi ghidaj pentru o bună desfăşurare. Îi felicităm atât pe organizatori, cât şi pe voluntarii care s-au alăturat acestui demers şi ne-au impresionat prin implicare şi prin efortul depus.

Grija pentru natură este o muncă de echipă şi astăzi am fost onoraţi şi să ne alăturăm echipei Bucovina.”, a declarat - Ionuţ Abutnăriţei, reprezentant Ocolul silvic - Vatra Dornei.

Brandul de apă Bucovina a demarat în urmă cu un an campania de comunicare “Apa din Ţinutul Echilibrului”, care duce mai departe povestea brandului prin definirea zonei sale de provenienţă ca teritoriu absolut al armoniei dintre om şi natură.

Este o campanie de marketing 360ᴼ care înglobează mai multe platforme, cu acţiuni specifice: campanii TV şi digital, proiecte speciale de televiziune, comunicare Out Of Home, activari BTL, campanii de responsabilitate socială care se desfăşoară sub sloganul "Protejăm Ţinutul Echilibrului ".

Despre Maspex Romania

Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri sărate, apă minerală naturală.

Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: Tymbark, Tedi, Ciao, Figo, Bucovina,Tiger, Alcalia, La Festa, Salatini, Rollini d’Oro, Arnos, Vălenii de Munte, Zubrowka.

Contribuim continuu la crearea unui cadru sănătos de dezvoltare pentru noile generaţii, acordăm o atenţie desosebită principiilor sănătoase şi implementăm proiecte sociale care au scopul de a îmbunătăţi calitatea vieţii prin educaţie, nutriţie echilibrată, sport şi mişcare, avem grijă de mediul înconjurător. Şcoala Siguranţei Tedi (www.scoalatedi.ro), Cupa Tymbark Junior (www.cupatymbark.ro), Tedi şi prietenii naturii (www.tediprietenulnaturii.ro), Spitale Colorate sunt câteva dintre proiectele noastre de succes, care au grijă astăzi de generaţiile de mâine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.