LG Electronics (LG) oferă şi anul acesta tehnologii revoluţionare de afişare – de la Transparent OLED Signage şi Micro LED până la game complete de produse de semnalizare LED, LG prezintă cele mai recente soluţii care combină semnalizarea digitală cu aplicaţii utile pentru îmbunătăţirea comunicării post-pandemie şi pentru a ne aduce cu un pas mai aproape de viaţa fără limite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Având în vedere că oamenii petrec mai mult timp acasă, activităţile desfăşurate în mod obişnuit afară se petrec acum mai des în confortul casei – oamenii lucrează, participă la cursuri, la întâlniri online cu medicii şi desfăşoară hobby-uri de acasă. Pentru a răspunde acestei tendinţe, LG prezintă LG MAGNIT şi LG One:Quick Flex, care valorifică experienţa companiei în domeniul display-urilor comerciale pentru a crea ecrane de nouă generaţie pentru acasă.

LG MAGNIT, care există deja în mai multe zone comerciale încă de la debutul său din 2020, se centrează pe redefinirea home cinema-ului premium, oferind o experienţă de vizionare autentică, un design plăcut din punct de vedere estetic şi un ecran 4K UHD gigantic de 136 inci (3.840 x 2.160). În plus, atunci când este conectat cu difuzorul principal Bang & Olufsen Beolab 90, LG MAGNIT oferă o experienţă home cinema mult mai captivantă.

O altă soluţie inovatoare care transformă experienţa de home entertainment este One:Quick Flex. Ecranul all-in-one combină un microfon încorporat, o cameră şi difuzoare cu un ecran 4K UHD (3.840 x 2.160) de 43 inci şi un suport mobil opţional. Mulţumită configurării facile şi sistemului de operare Windows uşor de utilizat, este potrivit nu doar pentru munca de acasă, ci şi pentru învăţământul la distanţă, conferinţe video şi divertisment.

Transparent OLED este o soluţie folosită nu doar de birourile high-end, ci şi în sectorul transporturilor ca display destinat publicităţii sau informaţiilor publice şi este prezent chiar şi în cadrul muzeelor, oferind vizitatorilor o experienţă extraordinară. Mai mult, Transparent OLED Touch a câştigat popularitate şi în categoria display-urilor interactive.

Ecranul UltraFine OLED Pro de 65 de inci, câştigător al premiului pentru tehnologie şi inginerie, a fost construit în jurul cerinţelor profesioniştilor din domeniile creative. Acceptă interfeţe de calitate profesională, ca SDI şi SFP şi poate reda rezoluţia originală, de înaltă calitate, fără scaling down. În plus, pentru coloriştii care petrec nenumărate ore în spatele unui ecran, UltraFine Display OLED Pro îndeplineşte standardele Eyesafe şi ajută la protejarea ochilor de lumina albastră. LG UltraFine OLED Pro poate fi folosit atât în companiile de post-producţie, cât şi în companiile OTT, la screening.

SuperSign QSR, soluţia de management al conţinutului de la LG, oferă clienţilor din retail un meniu dinamic, eficientizând în acelaşi timp sistemul de display din bucătărie şi integrându-se cu sistemul PoS. Un alt produs recomandat pentru interacţiunile cu clienţii în aer liber este display-ul tactil cu luminozitate ridicată de 21,5 inci. Fie că este vorba de un magazin de tip drive-thru, o pompă din benzinărie sau o staţie de încărcare pentru vehicule electrice, acest sistem de semnalizare este util deoarece rezistă condiţiilor meteorologice dure şi prafului, având o luminozitate care uşurează citirea informaţiilor.

În mijlocul întregii sinergii intersectoriale, LG oferă, de asemenea, soluţii cloud concepute special pentru anumite industrii sau contexte de utilizare. De exemplu, Pro:Centric Cloud a fost conceput pentru a transforma sectorul ospitalităţii, extinzând sistemul LG Pro:Centric de management al conţinutului pentru a acoperi mai multe proprietăţi printr-o arhitectură cloud-based. Acum, hotelurile pot oferi servicii personalizate, pot menţine imagini consistente şi pot colecta date comportamentale din mai multe ramuri, centralizându-le într-un singur loc.

 „Suntem încântaţi întotdeauna să prezentăm soluţiile LG dedicate îmbunătăţiirii vieţii oamenilor. Imaginile noastre clare şi luminoase ies în evidenţă mai ales în cadre aglomerate şi mai mult, soluţiile noastre verticale creează noi posibilităţi”, a declarat Paik Ki-mun, vicepreşedinte senior şi head of the Information Display business unit al LG Electronics Business Solutions. „Găsim noi modalităţi de a facilita crearea unui impact pozitiv, indiferent de domeniu”.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.