Transformarea spaţiului… pentru planurile tale – Cuvintele prin care Compania RRG îşi introduce prima fază a proiectului Lakeside11

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este ştiut faptul că performanţa, în special în domeniul de real estate, presupune inovaţie. Compania RRG, o companie cu peste 20 de ani de experienţă pe piaţa de Real Estate din România, a ales să inoveze, şi nu oriunde: pe malul lacului Străuleşti.

Proiectul Lakeside11 a cărei primă fază este alcătuită din 6 blocuri, cu un total de 186 de apartamente, se introduce zonei de nord a Bucureştiului cu un concept diferit.

Unul dintre punctele cheie este descris de o densitate foarte redusă. Primele 3 blocuri cuprind doar 35 de apartamente per bloc, iar cealaltă serie de 3 blocuri cuprinde doar 27 de apartamente per bloc, sau, altfel spus, 4-5 apartamente pe fiecare etaj. Dezvoltatorul a denumit acest tip de segmentare “Gentle Floor”, oferind extra intimitate şi spaţiu generos viitorilor locatari.

Atenţia la fiecare detaliu a implicat muncă din partea unor importanţi arhitecţi, designeri de interior şi peisagişti, rezultatele unind un proiect unic în Bucureşti, sub sloganul:

“Transformarea spaţiilor …”

Sociologii spun că un aspect semnificativ al vieţii de calitate este dat de mediul în care locuim. Prezentul arată că cei ce îşi permit să investească într-o locuinţă sunt mult mai atenţi la pachetul pe care această investiţie îl presupune. Dacă în trecut diferenţa o făcea numărul de camere, acum percepţia s-a schimbat. Cât sunt de spaţioase camelere, ce view oferă, calitatea finisajelor, mediul cu care locatarul se intersectează încă de la ieşirea din scară şi, lista poate continua.

Echipa Lakeside11 a analizat toate aceste dorinţe, devenite nevoi nu demult.

Pe lângă spaţialitatea fiecărui apartament, Lakeside11 doreşte să devină în sine un stil de viaţă, locuitorilor fiindu-le oferite zone special amenajate pentru activităţi practicate în interiorul complexului.

Astfel, pentru împătimiţii sporturilor, proiectul oferă o zonă specială de antrenament, creată cu ajutorul specialiştilor în sport, folosind o abordare modernă pentru antrenamentul în aer liber, dar şi al activităţilor sportive de agrement.

Iubitorilor de animale li se vor aloca, de asemenea, spaţii special concepute pentru patrupezii lor, precum trasee de plimbat şi locuri de joacă. Iar prin amenajarea zonelor de “duş pentru lăbuţe” pentru zilele ploioase, stăpânii nu vor mai avea niciun motiv să amâne plimbarea prietenului necuvântător.

Proiectul vine şi în întâmpinarea iubitorilor de filme, complexul oferind o zonă specială în care pot fi organizate seri de cinema sub cerul liber.

Cât despre zonele de relaxare, cafenele şi saloane, acestea îşi fac simţită prezenţa pe latura exterioară a complexului, tocmai pentru a nu deranja intimitatea locatarilor.

Cu alte cuvinte, Faza I a proiectului se adresează celor care apreciază calitatea vieţii şi doresc să investească în ea, constant.

Sloganul RRG Group descrie transformarea completă a spaţiilor fizice. Fie că este vorba despre renovarea structurilor existente, crearea de design-uri inovatoare pentru noile dezvoltări sau optimizarea funcţionalităţii spaţiilor, RRG este dedicată aducerii unei schimbări semnificative şi pozitive în modul în care spaţiile sunt utilizate şi experimentate.

Facem îmbunătăţiri pozitive în stilul de viaţă al oamenilor şi în comunitatea generală prin transformarea spaţiilor pentru o viaţă mai bună.

Transformarea spaţiului… pentru planurile tale”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.