- JTI România lansează Ploom X, un produs de ultimă generaţie, cel mai nou din portofoliul JT Group, care va fi disponibil pentru început într-o serie de magazine din Bucureşti, precum şi pe www.ploom.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Lansarea Ploom X confirmă angajamentul JTI de a investi în produse inovative, luând în considerare cerinţele şi aşteptările consumatorilor. E un debut al planurilor pe care ni le-am propus pentru produsele cu potenţial de risc redus şi avem ambiţii mari de creştere a cotei de piaţă în categoria tutunului încălzit. Lansarea Ploom X în România este un punct de reper în acest parcurs. Avem o bază solidă pentru creşterea cu succes a JTI într-o ţară în care compania aniversează 30 de ani, şi ne dorim să creăm momente de satisfacţie pentru consumatori, precum şi un viitor mai bun pentru aceştia şi societatea în care muncim”, a declarat Alexander Pitchka, General Manager JTI România, Moldova şi Bulgaria.

JT Group plănuieşte ca, în perioada 2023 – 2025, să investească peste 300 miliarde yeni (~2 miliarde euro) în produsele cu potenţial de risc redus la nivel global, mai ales în categoria tutunului încălzit, pentru a-şi susţine expansiunea geografică ambiţioasă. România este a zecea ţară în care JTI lansează Ploom, după Japonia, Marea Britanie, Italia, Portugalia, Cehia, Lituania, Elveţia, Polonia şi Ungaria.

Temperatură optimă de încălzire pe tot parcursul unei sesiuni, savoare mai bogată

Ploom X este diferit de ţigaretele tradiţionale pentru că doar încălzeşte tutunul, fără să îl ardă. Tutunul poate fi savurat astfel fără fum sau scrum. Tehnologia HeatFlow™ nu doar că asigură distribuirea optimă a căldurii în câteva secunde, dar şi generează o savoare mai bogată. Amestecul de tutun ActivBlend™, din rezervele speciale Sobranie, create exclusiv pentru Ploom, oferă o experienţă excepţională şi autentică.

Uşor de utilizat şi cu un design special

Ploom X a fost fabricat cu toată atenţia pentru detalii, cu un design unic, dar şi uşor de manevrat şi utilizat. Dispozitivul nu are butoane vizibile şi funcţionează prin intermediul unui sistem inovativ IntuiTouch. Indicatorul LED arată când dispozitivul este gata de utilizare, când trebuie încărcat şi multe altele.

Ploom X pe scurt

  • Performanţă excelentă: Ploom X este conceput să asigure sesiuni de câte cinci minute, indiferent de numărul de pufuri.
  • Uşor de utilizat: bateria dispozitivului, încărcată în întregime, asigură utilizarea a peste 20 de rezerve de tutun de încălzit şi poate fi uşor reîncărcată, folosind o conexiune USB-C.
  • Design unic: Ploom X se evidenţiază datorită designului său compact şi formei ergonomice. Consumatorii adulţi îşi pot, de asemenea, exprima personalitatea optând pentru una dintre cele cinci culori: Black (negru), Silver (argintiu), Champagne Gold (auriu), Slate Grey (antracit) şi Navy Blue (bleumarin).
  • Mixuri variate de tutun: rezervele speciale Sobranie oferă o experienţă intensă a tutunului autentic, datorită amestecului unic ActivBlend combinat cu tehnologia HeatFlow.

JTI aniversează 30 de ani în România, fiind una dintre primele multinaţionale stabilite în ţară, sub numele de R.J. Reynolds. În 1999, RJR a devenit JTI, cea mai mare companie japoneză prezentă pe plan local, cu investiţii de peste 300 de milioane de euro.

JTI are în România peste 1.300 de angajaţi în sediul din Bucureşti, cele 34 de birouri din ţară şi în fabrică.

JTI este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din tutun şi produse pentru vapat, cu operaţiuni în peste 130 de ţări. Cu sediul la Geneva, Elveţia, JTI are circa 46.000 de angajaţi, fiind membră a grupului Japan Tobacco. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.jti.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.