Luna februarie este despre iubire. Valentine’s Day sau Dragobetele sunt două ocazii excelente pentru a-ţi răsfăţa persoana dragă cu cadouri atent alese, pentru a planifica escapade romantice sau pur şi simplu pentru a sărbători iubirea în stilul tău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

SensoDays în luna iubirii: profiluri de cuplu şi cadouri cu stil

Da, suntem diferiţi în ceea ce priveşte iubirea şi manifestarea ei, însă când vine vorba despre alegerea cadourilor, lucrurile pot deveni foarte simple. Dacă eşti în căutarea cadoului perfect pentru persoana iubită, vezi în care dintre cuplurile de mai jos te regăseşti.

Analizaţi-vă obiceiurile, activităţile, valorile şi vei vedea că, apoi, îţi va fi foarte uşor să îţi faci o listă şi să alegi dintre produsele SensoDays recomandate.

Cuplul clasic iubeşte tradiţionalul şi merge la sigur cu cadourile alese

Cuplurile clasice preferă dimineţile pline de aroma cafelei aburinde, îşi încălzesc după-amiezele cu un ceai savuros servit în ceşti de porţelan şi îşi petrec serile în compania unei cărţi bune şi a unei lumânări parfumate.

Toate acestea pot fi idei inspirate pentru cadourile de Valentine’s Day sau Dragobete pentru că, deseori, cuplurile tradiţionale preferă sărbătoarea românească dedicată iubirii. Dacă te încadrezi în acest profil intră pe SensoDays şi descoperă toate darurile recomandate.

Alte idei potrivite cuplului clasic sunt şi paharele de vin, măsuţele de cafea, obiectele de Home Décor “cu mesaj”, difuzoarele electrice parfumate, prosoapele de bucătărie cu imprimeuri florale sau fotoliile Stressless.

Cuplul activ jonglează cu hidratarea, dar şi cu relaxarea

O sesiune de jogging “susţinută” de o cană termos Kambukka, un antrenament solicitant care să se încheie cu o baie revigorantă într-o cadă free-standing sau un device high-tech, de ultimă generaţie, care să vă ajute în “măsurarea performanţelor sportive”.

Sună bine toate aceste scenarii şi chiar te regăseşti în cel puţin unul dintre ele? Atunci, e clar că tu şi partenerul tău formaţi un cuplu sporty.

Pentru voi, cadourile perfecte de la SensoDays sunt termosurile, sticlele filtrante sau căzile în care să vă răsfăţaţi după fiecare antrenament.

Cuplul artsy mizează pe atmosferă, dar şi pe cadourile creative

În cazul cuplului artsy, ambianţa este cea mai importantă. Culorile, estetica, textura, mirosul – toate vă scriu povestea şi vă ajută să intraţi mai uşor “în personaj”. Pentru că voi nu doar sărbătoriţi iubirea, ci o ridicaţi la nivel de artă!

SensoDays celebrează cuplurile artsy prin o mulţime de produse, aşa că intră pe site şi vezi care se potrivesc mai bine vibe-ului vostru creativ.

Ai putea alege veiozele Kartell, difuzoarele cu beţişoare, produsele decorative pentru casă – dar neapărat cu un twist creativ – sau piesele statement de Home Décor, cum sunt şi ceasurile de perete în modele inedite.

Cuplul nonconformist spune da oricărei provocări legate de cadouri inedite pentru Valentines Day

Aventura şi factorul surpriză vă sunt cei mai buni prieteni? Familia şi prietenii sunt deseori uimiţi de alegerile voastre? Nimic din ceea ce faceţi nu este convenţional, dar tocmai de acolo vine şi frumuseţea cuplului vostru.

Da, e cool să fii nonconformist, dar oare asta va face mai uşoară alegerea cadourilor de Valentine’s Day? Noi aşa credem, mai ales că pe SensoDays sunt tot felul de cadouri ieşite din tipare.

Un ceas de perete mai neconvenţional, o veioză Kartell Toy, o tablă de scris autoadezivă pe care să scrii şi o dedicaţie, o mască de protecţie cu un model amuzant, o vază într-un model mai puţin întâlnit în care să aşezi florile ei preferate - toate pot fi cadouri excelente pentru cuplul vostru.

SensoDays este alături de tine şi în luna iubirii. De atâţia ani, site-ul numărul 1 în materie de Home Décor de la noi din ţară vine mereu în întâmpinarea îndrăgostiţilor cu o mulţime de cadouri. Prezent în aproximativ 300.000 de case ale românilor, SensoDays continuă să îşi surprindă plăcut clienţii cu colecţii noi, piese statement şi produse premium, apreciate peste tot în lume. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.