Reluăm seria evenimentelor 360medical.ro în format hibrid, oferind astfel participanţilor posibilitatea de a fi prezenţi fizic sau de a urmări transmisia live în mediul online, pe 360medical, Facebook sau Youtube.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conferinţa Intellectual Property and New Health Challenges va reuni reprezentanţi ai autorităţilor medicale, lideri ai companiilor farmaceutice, asociaţii profesionale din domeniul medical şi farmaceutic, reputaţi medici din diverse specialităţi, experţi în sănătate publică, reprezentanţi asociaţiilor de pacienţi, experţi în legislaţie.

Subiecte dezbătute: Evenimentul este structurat în două paneluri de discuţie, unul dedicat provocărilor cu care se confruntă actorii din domeniul farmaceutic, de la protejarea proprietăţii intelectuale în contextul falsificării medicamentelor, până la discontinuităţile în aprovizionarea cu medicamente pe o piaţă care se confruntă cu mii de dispariţii a medicamentelor, iar cel de-al doilea alocat provocărilor cu care se confruntă experţii din domeniul sănătăţii publice, de la rezistenţa la antibiotice şi povara în creştere a Europei privind sănătatea, până la adaptarea formelor de administrare a medicaţiei şi tratamentul la domiciliu, pentru a creşte aderenţa pacienţilor la tratament în contextul unei vieţi active.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.