Este binecunoscut faptul că timpul petrecut în natură şi sportul au efecte benefice asupra stării noastre de sănătate, însă în ultima perioadă au fost aduse în atenţia publicului larg tot mai multe studii care arată că şi spaţiul în care locuim are o influenţă covârşitoare asupra stării noastre de bine. Iar când vorbim despre spaţiul în care locuim nu ne referim doar la interiorul locuinţei, asupra căruia este cel mai uşor să ne punem amprenta, ci şi la spaţiile comune şi vecinătăţi, care pot determina într-o bună măsură stilul de viaţă pe care îl adoptăm.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este foarte greu să petreci timp în natură atunci când e nevoie de un drum cu maşina până la cel mai apropiat parc sau când pentru o plimbare prin pădure e necesar să îţi iei concediu şi să fugi din oraş. Din acest motiv, noile dezvoltări urbane încearcă să acopere o paletă cât mai largă de exigenţe impuse de stilul de viaţă echilibrat pe care ni-l dorim cu toţii, însă foarte puţine dintre acestea reuşesc să o facă cu adevărat.

Ansamblul rezidenţial GREENFIELD Băneasa este unul dintre puţinele exemple de succes în acest sens, deoarece acest cartier a fost proiectat de la bun început cu respect faţă de cadrul natural unic în care este poziţionat, fiind înconjurat pe două dintre cele 3 laturi ale sale de 900 de hectare ale pădurilor Băneasa şi Tunari. Gândit a fi dezvoltat până în anul 2028, moment în care va deveni una dintre cele mai mari comunităţi urbane moderne, GREENFIELD Băneasa se află în prezent în plină extindere, numărând în momentul actual peste 6.500 de rezidenţi. Secretul dezvoltării armonioase a cartierului constă în faptul că proporţia spaţiilor verzi a fost corect dimensionată de la bun început şi a ţinut pasul cu dezvoltarea ulterioară a ansamblului. Ansamblul beneficiază de 2 parcuri private, Parcul palatanilor şi Parcul Teişani, şi de multiple locuri de joacă aflate în diverse puncte ale cartierului. De asemenea, dezvoltatorul a avut grijă să creeze în permanenţă noi facilităţi care să sprijine stilul de viaţă sănătos al rezidenţilor.

Astfel, până la finalul anului urmează a fi inaugurat aici Wellness Club by Greenfield, un centru de wellness care include: sală de fitness, sală de squash, piscină semiolimpică, piscină acoperită, piscină pentru copii, saună umedă, saună uscată şi spa cu săli de masaj şi duşuri emoţionale. Centrul de wellnes are şi o terasă cu o vedere spectaculoasă asupra pădurii pe care, atunci cand vremea o permite, se vor putea organiza cursuri de pilates sau yoga. Şi toate aceste facilităţi se află la o distanţă ce poate fi parcursă cu uşurinţă pe jos din orice punct al cartierului, ceea ce face ca sportul atât la interior, cât şi în aer liber să devină o activitate la îndemâna oricărui locuitor al ansamblului.

Wellness Club by Greenfield face parte dintr-un centru comunitar de mari dimensiuni ce include şi un strip mall cu magazine şi servicii ce vor asigura toate nevoile cotidiene ale locuitorilor. Acest lucru va contribui la reducerea timpului petrecut în trafic, ceea ce se traduce în şi mai mult timp liber pe care rezidenţii îl pot folosi pentru a petrece timp cu familia, pentru a practica sporturile preferate sau alte hobby-uri care reduc nivelul de stres.

De asemenea, IMPACT Developer & Contractor, dezvoltatorul ansamblului GREENFIELD Băneasa, a donat către autorităţile locale din Sectorul 1 terenul şi proiectul tehnic necesare pentru construirea unei şcoli şi a unei grădiniţe de stat, parte a aceluiaşi centru comunitar

An de an noi rezidenţi se alătură comunităţii GREENFIELD Băneasa în cătarea unui mod de viaţă mai sănătos. Dacă doriţi să faceţi o schimbare care să susţină nişte obiceiuri de viaţă mai sănătoase şi să simţiţi atmosfera din cartier, puteţi suna la 0729.100.003 pentru a lua legătura cu unul dintre consultanţii IMPACT, care vă poate prezenta toate facilităţile şi vă va ghida în alegerea locuinţei potrivite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.