HILS Development, compania de dezvoltări imobiliare fondată de către Ionuţ Negoiţă, anunţă noi facilităţi pentru clienţi în contextul intrării în vigoare a măsurilor fiscale ce impun creşterea TVA de la 5% la 9% pentru locuinţele cu o valoare de până la 120.000 EURO. Cei care nu au reuşit să achiziţioneze o locuinţă până la finalul anului 2023 vor beneficia în continuare de cota TVA nemajorată de 5%, diferenţa fiind suportată de către HILS Development, prin discount aplicat la preţul cu TVA inclus, astfel încât, pentru client, costul apartamentului va rămâne neschimbat faţă de anul 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“HILS Development are misiunea de a oferi cât mai multor oameni acces la un trai de calitate în Bucureşti şi îndeplinim zi de zi această misiune prin proiectele pe care le dezvoltăm. Întotdeauna ne asigurăm că atât amplasarea şi facilităţile proiectelor, cât şi standardele de calitate în construcţii pe care le impunem, dar şi costurile unităţilor sunt conforme cu viziunea unui trai de calitate accesibil. Însă misiunea noastră continuă indiferent de provocările curente. Suntem un partener pentru clientul nostru, atât în procesul de achiziţie, cât şi apoi, când clientul devine rezident al comunităţii HILS şi considerăm că este normal să încercăm să găsim soluţii atunci când clientul este pus într-o situaţie mai puţin favorabilă. În contextul în care noile măsuri fiscale impactează accesul oamenilor la locuinţe, noi am decis să absorbim acest impact aplicând o reducere diferenţiată la preţul cu TVA inclus al apartamentelor, astfel încât clienţii noştri să nu resimtă deloc creşterea TVA impusă.”, a declarat Ionuţ Negoiţă, fondator şi CEO HILS Development.

Astfel, în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2024, toate apartamentele din proiectele HILS Development ce intră sub incidenţa măsurii de creştere a TVA vor beneficia de o reducere de preţ menită să absoarbă diferenţa generată de TVA-ul majorat. Reducerea se va aplica la preţul fiecărui apartament cu noul TVA inclus, astfel încât costul clientului va rămâne neschimbat faţă de cel pe care l-ar fi plătit în anul 2023.

Noua ofertă este valabilă pentru toate apartamentele cu valoare de până la 120.000 EURO fără TVA din proiectele HILS Development, fie că este vorba de apartamente gata de mutare, în curs de finalizare sau în construcţie. În prezent, HILS Development are apartamente gata de mutare în proiectele finalizate HILS Pallady şi HILS Splai, apartamente gata de mutare şi în curs de finalizare în proiectul HILS Brauner şi apartamente în construcţie în proiectele HILS Sunrise, HILS Titanium şi HILS Republica.

Până în prezent, HILS Development a lansat 6 proiecte de mari dimensiuni, cu un impact pozitiv semnificativ asupra pesajului şi calităţii traiului în Estul Capitalei. Ansamblurile HILS Pallady, HILS Brauner şi HILS Splai găzduiesc o comunitate de peste 6.000 de locuitori ce continuă să crească, iar rezidenţii nu beneficiază doar de locuinţe confortabile la standarde de calitate înaltă, ci şi de toate facilităţile necesare unei comunităţi, HILS Development implicându-se în dezvoltarea zonei dincolo de proiectul rezidenţial. Un bun exemplu de comunitate cu toate nevoile de proximitate asigurate este HILS Pallady, ansamblul cu 1.908 apartamente, localizat la 50m de staţia de metrou Anghel Saligny, ce beneficiază de spaţii verzi, zone de relaxare şi socializare, loc de joacă, parcare terană şi supraterană, spaţii de birouri şi spaţii comerciale, cafeneaua 5 to go şi, în premieră, o clinică medicală privată integrată în proiect. Clinica Medikali ce oferă servicii medicale private la standarde europene, cu peste 80 de medici şi 30 de specialităţi pentru o gamă largă de diagnostic şi tratament a fost integrată în proiectul HILS Pallady pentru a le oferi locuitorilor acces rapid la o reţea privată de sănătate ce lipsea din zonă.

Însă nu doar ansamblurile HILS finalizate sunt remarcabile, dezvoltatorul continuă să activeze în Estul Capitalei cu planuri ambiţioase. Cel mai nou proiect lansat, HILS Republica, este cel mai amplu proiect de regenerare urbană din zona de Est a Bucureştiului. Proiectul lansat la finalul anului 2023 are o perioadă de dezvoltare de 10 ani şi va reda locuitorilor fosta zonă industrială Faur-Republica sub forma unui nou oraş în oraş, amplasat la 600m de staţia de metrou Republica, întins pe 180.000mp cu 5.000 de locuinţe, peste 50.000mp de parcuri şi spaţii verzi, clinică medicală privată, şcoală şi grădiniţă privată, spaţii comerciale şi de birouri, piste pentru biciclete, tot ce este necesar într-o comunitate.

Despre HILS Development

HILS Development este compania de dezvoltări imobiliare fondată în anul 2018 de către dezvoltatorul Ionuţ Negoiţă, cu misiunea de a construi noi comunităţi, promovând accesul la un trai de calitate pentru cât mai mulţi locuitori ai Capitalei. Viziunea HILS Development de dezvoltare a comunităţii prin proiecte mixed-use se concentrează pe zona de Est a Capitalei şi are un orizont planificat pe 20 de ani. În prezent, HILS Development are 6 proiecte de mari dimensiuni lansate în Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.