Green Day Distribution, companie integral românească, specializată în comerţ şi servicii logistice pentru produse petroliere, a inaugurat un serviciu unic pe piaţa locală, o staţie de transvazare care, inclusiv prin facilităţile asigurate, permite operarea a până la 35 de vagoane cisternă/zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Staţia este poziţionată pe cale ferată la Dorneşti (judeţul Suceava), în incinta terminalului HS Timber, unde sunt disponibile în paralel şine de cale ferată cu ecartamentul larg şi şine cu ecartamentul îngust, doar această staţie permiţând intrarea integrală a celor două trenuri indiferent de numărul de vagoane.

Green Day Distribution, pe piaţă din 2017, este trader autorizat de produse accizabile, având deja semnate contracte cu Oil Terminal Constanţa, CFR Marfă şi EpRail, pentru transport feroviar, ca şi cu Romstyl şi alţi furnizori, pentru transfer rutier.

Având semnate contracte de furnizare cu jucătorii importanţi şi din Ucraina, compania asigură soluţia pentru transport de la importul sau locul de producţie din România al produselor petroliere până la exportul în Ucraina, cu folosirea staţiei de transvazare şi rezolvarea formalităţilor vamale.

Anul trecut a avut afaceri de aproape 22 milioane lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.