Pentru luna iunie, Film Now a pregătit o selecţie inspirată de producţii cinematografice, perfecte pentru serile calde de vară. Indiferent dacă sunteţi în căutarea unei comedii spumoase care să vă facă să râdeţi în hohote, a unui film exploziv de acţiune care să vă ţină cu sufletul la gură sau a unei poveşti înduioşătoare care să vă atingă inima, peliculele propuse vor încânta toate gusturile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă, 01 iunie, de la ora 20:00, Film Now vă invită să faceţi cunoştinţă cu cea mai bizară şi excentrică familie din suburbia oraşului New Jersey, în animaţia Familia Addams/ THE ADDAMS FAMILY (2019). Cunoscută pentru stilul neconvenţional şi umorul morbid, faimoasa familie se confruntă cu provocările moderne ale vieţii în mijlocul comunităţii. Într-o lume în care conformismul este la ordinea zilei, familia Addams devine un obstacol în calea vecinei Margaux Needler, vedetă TV şi gazda unui reality-show, cu planuri ambiţioase de reamenajare a cartierului după propriile standarde estetice. Pornind de la desenele originale marca Charles Addams, creatorul extravagantului clan, scenariul prinde viaţă cu ajutorul vocilor de excepţie ale unor actori celebri precum Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard şi Oscar Isaac. Nu rataţi întâlnirea cu cei mai neobişnuiţi vecini, într-o comedie de acţiune cu multe situaţii imprevizibile şi momente hilare, potrivită pentru întreaga familie!

Pregătiţi-vă să râdeţi cu poftă urmărind recomandarea Film Now, Amnezie cu surprize/ OVERBOARD (2018). Această peliculă savuroasă aduce în prim-plan povestea lui Leonardo Montenegro (Eugenio Derbez), un seducător bogat, egoist şi răsfăţat şi a lui Kate Sullivan (Anna Faris), o mamă singură cu trei copii, care încearcă din răsputeri să-şi întreţină familia. Destinele celor doi protagonişti se vor intersecta într-un mod pe cât de neaşteptat, pe atât de amuzant. Kate e angajată ca menajeră pe luxosul iaht al lui Leonardo până în momentul în care acesta o concediază pe nedrept şi refuză să-i plătească ceea ce îi datorează. La scurtă vreme, în timpul unei petreceri, Leonardo cade peste bord şi se trezeşte a doua zi pe mal, suferind de amnezie profundă. Aflând întâmplarea de la ştiri, Kate apare la spital şi, dornică să se răzbune, îl convinge pe acesta că este soţul ei, punându-l să muncească din greu pentru prima oară în viaţa lui. Se pot clădi pe o minciună o relaţie de iubire şi o nouă familie? Ce se va întâmpla când Leonardo îşi va recăpăta memoria? Descoperiţi toate răspunsurile, sâmbătă, 22 iunie, de la ora 20:00.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Duminică, 23 iunie, de la ora 20:00, la Film Now, pătrundeţi în universul supereroilor DC Comics cu lungmetrajul Adam Întunecatul/ BLACK ADAM (2022), un spectacol cinematografic la superlativ, cu Dwayne Johnson în rolul legendarului Teth Adam. În anticul Kahndaq, personajului principal i-au fost dăruite puterile absolute ale zeilor egipteni. Pentru că s-a folosit de ele pentru a provoca ravagii, a fost închis devenind Adam Întunecatul. După un somn adânc de 5000 de ani, Teth Adam este eliberat din mormânt de arheoloaga Adrianna Tomaz (Sarah Shahi) care deţine cea mai preţioasă bijuterie din Kahndaq, Coroana lui Sabbac, în căutarea căreia se află organizaţia criminală Intergang. Născută din furie, setea de dreptate şi răzbunare a lui Adam Întunecatul este contestată de supereroii moderni care formează Societatea Justiţiei (Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher şi Cyclone), sub conducerea Amandei Waller (Viola Davis). Aceştia au însă nevoie de puterile sale în lupta împotriva răufăcătorilor care vor să preia controlul asupra naţiunii, iar în faţa acestei ameninţări antieroul are două opţiuni: să salveze sau să distrugă lumea. În regia lui Jaume Collet-Serra, producţia a fost primită cu entuziasm de fanii genului, înregistrând încasări globale de 400 milioane de dolari la lansarea pe marile ecrane.

Luna se încheie într-o notă emoţionantă şi plină de candoare cu Drumul unui câine către casă / A DOG'S WAY HOME (2019), o adevărată odă dedicată devotamentului şi iubirii necondiţionate dintre oameni şi animalele de companie. Bazată pe îndrăgitul bestseller al scriitorului W. Bruce Cameron, pelicula prezintă odiseea impresionantă a Bellei, o căţeluşă adorabilă care străbate o distanţă de aproape 600 km pentru a-l regăsi pe stăpânul său, Lucas Ray, de care este despărţită. Pentru a o proteja de hingheri, Lucas este nevoit să o trimită la o familie adoptivă, în sălbăticia statului Colorado. În lunga şi aparent imposibila călătorie înapoi acasă, Bella va trece prin numeroase încercări şi va schimba vieţile celor pe care îi va întâlni – de la un un pui de pumă, rămas orfan până la un veteran de război fără adăpost, aducând bucurie şi alinare cu spiritul său de sacrificiu şi credinţa neclintită. Drumul unui câine către casă este filmul serii pe Film Now, sâmbătă, 29 iunie, de la ora 20:00.

Abonaţii Digi TV care optează pentru pachetul Digital şi aleg extraopţiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună au acces la o selecţie de filme îndrăgite de public şi laureate de juriile unor festivaluri de renume. Mai mult, odată activată extraopţiunea, programul Film Now poate fi urmărit şi în platforma Digi Online.

Familia Addams

THE ADDAMS FAMILY/ 2019

Sâmbătă, 01 iunie, la 20:00

Regia: Conrad Vernon, Greg Tiernan 

Cu: Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard, Martin Short, Nick  Kroll, Oscar Isaac, Snoop Dogg

Amnezie cu surprize

OVERBOARD/ 2018

Sâmbătă, 22 iunie, la 20:00

Regia: Rob Greenberg 

Cu: Anna Faris, Eugenio Derbez, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz

Adam întunecatul

BLACK ADAM/ 2022

Duminică, 23 iunie, la 20:00

Regia: Jaume Collet-Serra 

Cu: Dwayne Johnson, Noah Centineo, Pierce Brosnan, Sarah Shahi, Aldis Hodge

Drumul unui câine către casă

A DOG'S WAY HOME/ 2019

Sâmbătă, 29 iunie, la 20:00

Regia: Charles Martin Smith

Cu: Ashley Judd, Edward James Olmos, Jonah Hauer-King

Despre Film Now

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program.

 Film Now este parte a grupului Digi. Grupul mai deţine canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music şi posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM, Chill FM, DIGI 24 FM.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.