Casa de avocatură Filip & Company a asistat Grupul Ţiriac la vânzarea drepturilor şi operaţiunilor turneului de tenis Mutua Madrid Open şi a turneului de golf Acciona Open de España către IMG UK, parte a grupului Endeavor, lider global în industria de evenimente, divertisment, sport, media şi fashion. Tranzacţia a fost semnată pe 6 decembrie 2021 şi s-a finalizat pe 1 aprilie 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De-a lungul asistenţei de un deceniu în activităţile din domeniul sportiv ale Grupului Ţiriac am învăţat că pentru fiecare minge jucată pe teren există miriade de resorturi şi raporturi care trebuie să fie continuu menţinute în funcţionare sau echilibrate sau reînnoite şi îmbunătăţite sau documentate şi amendate. Turneul Mutua Madrid Open este o creaţie magnifică, o încununare a unor idei îndrăzneţe şi a unei munci asidue şi pasionate de foarte lungă durată, cu adevărat un eveniment de elită în circuitele de tenisul profesionist masculin şi feminin de cel mai înalt nivel internaţional. Pregătirea, desfăşurarea şi finalizarea procesului de transfer a solicitat protocoale, pregătiri, proceduri, strategii, documentare şi negocieri extrem de provocatoare prin intensitate, complexitate, diversitatea problematicii, precum si prin multitudinea de părţi şi organizaţii şi interese şi jurisdicţii implicate. Suntem onoraţi şi bucuroşi că am îndeplinit cu succes acest mandat şi vreau să mulţumesc echipei clientului nostru pentru încrederea acordată, precum şi echipei noastre şi colegilor de la Linklaters, Prolaw şi Kiprianou, pentru contribuţiile deosebit de valoroase la finalizarea acestui proiect”, a declarat Cristina Filip, managing partner Filip & Company.

Echipa Filip & Company a fost coordonată de către Cristina Filip (partener) şi i-a cuprins pe Eliza Baias (partener), Cătălin Suliman (partener), Irina Suătean (senior associate), Rareş Crîşmaru (associate), Daria Olteanu (associate), Monica Popa (associate) şi Bogdan Fărcane (associate).

Linklaters LLP a asistat în legatură cu aspectele de lege engleză, Linklaters S.L.P (Spania) a asistat în procedura de notificare a concentrărilor economice în Spania, Prolaw Abogados (Spania) a acordat asistenţă în legatură cu aspectele societare şi comerciale de drept spaniol, iar Michael Kiprianou & Co LLC a acordat asistenţă în legatură cu aspectele societare şi comerciale de drept cipriot.

Latham & Watkins LLP a asistat IMG UK şi grupul Endeavor în jurisdicţiile relevante.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.