Din această toamnă, Digi24 aduce o infuzie de experienţă, creativitate şi energie pentru a oferi un conţinut diversificat de emisiuni şi programe noi, adaptat nevoilor şi aşteptărilor publicului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jurnaliştii Digi24 se vor afla în continuare în mijlocul evenimentelor care contează şi vor trata subiectele cu profesionalismul, echidistanţa şi imparţialitatea de care au dat dovadă de-a lungul anilor, fie pe micul ecran, fie la radio sau în mediul online.

            Din 17 septembrie, Liliana Ruse invită decidenţii la raport în faţa telespectatorilor, în cea mai nouă emisiune, ,,Briefing”. În fiecare duminică, de la 20:00 la 22:00, va aduce în prim plan alături de invitaţii săi, sinteza celor mai relevante teme politice ale săptămânii, analiza obiectivă şi pertinentă a evenimentelor aflate în desfăşurare şi previziunile perioadei următoare.

            Două jurnale de ştiri primesc întăriri consistente, din 18 septembrie. De luni până joi, de la ora 12:00, la Ştirile Amiezii, Cristi Citre completează incisivitatea Ancăi Orheian cu echilibrul şi calmul pe care ţi le conferă experienţa celor 20 de ani de jurnalism.

            Între orele 16:00 - 19:00, spectacolul ştirilor de calitate continuă cu o abordare inedită: spiritului analitic al Teodorei Tompea i se alătură, din 18 septembrie, de luni până joi, verva şi entuziasmul omului de radio Valentin Chisoceanu pentru a conecta telespectatorii la principalele teme ale actualităţii interne şi internaţionale.

            Din 23 septembrie, într-un format original şi dinamic, personalităţi remarcabile care influenţează destine în viaţa reală vin ,,În faţa ta”, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 14:00 şi răspund întrebărilor directe ale jurnaliştilor Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu, într-o nouă serie de dialoguri autentice.

                 Duo-ul formidabil, consacrat în cadrul emisiunii "Audienţă Naţională" difuzată pe Digi FM, face pasul către televiziune, într-un program informativ mai puţin convenţional. Din 3 octombrie, în zilele de marţi şi miercuri,  de la ora 19:00, Alexandru Rotaru şi Robert Kiss le dau întâlnire telespectatorilor “LIVE”, cu o selecţie inedită a ştirilor, într-o producţie cu puternică amprentă personală.

Grila completă de emisiuni şi programe TV se regăseşte pe site-ul digi24.ro, la secţiunea Emisiuni”.

Despre Digi24

Televiziunea Digi24 şi platforma online Digi24.ro, poziţionate de publicul român, pentru al patrulea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare* din România, fac parte din divizia media a grupului DIGI | RCS & RDS. Postul de ştiri Digi24 este favorit pentru publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de ştiri din România.

Platforma Digi24.ro este cea mai urmărită platformă de ştiri din online-ul românesc, având o medie lunară de peste 50 de milioane de vizite, în ultimele şase luni. Platforma Digi24.ro deţine recordul absolut de trafic în mediul online din România, conform măsurătorilor realizate de Biroul Român de Audit Transmedia: peste 80 de milioane de vizite şi peste 16 milioane de vizitatori unici, raportate la nivelul unei luni.

Grupul mai deţine canalele Digi Sport 1, 2, 3, 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi Life, Digi World şi Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music, postul de filme (pay-tv), Film Now, şi posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM, Chill FM şi Digi24FM.

 

*Reuters Institute Digital News Media Report 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.