Astăzi, 12 februarie 2024, filiala Grupului DIGI din Spania a făcut încă un pas important în procesul de transformare digitală şi a inaugurat serviciul de comunicaţii mobile 5G, prin care reiterează angajamentul companiei de a oferi clienţilor săi soluţii performante, acoperire şi conectivitate la cele mai avansate standarde tehnologice şi la cele mai accesibile preţuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Odată cu lansarea noii tehnologii, abonaţii de telefonie mobilă DIGI Spania se vor bucura de o experienţă optimă de navigare: capacităţi superioare pentru accesul la internet, transfer rapid de date, stabilitate crescută a conexiunii şi latenţă redusă.

Astfel, orice client DIGI care deţine un telefon mobil compatibil se va putea conecta automat la reţeaua 5G, fără costuri suplimentare.

Tehnologia 5G aduce o serie de avantaje semnificative:

  • Viteză sporită: Cu tehnologia 5G, viteza de transfer a datelor este mai mare decât în cazul tehnologiei 4G, ceea ce permite accesul rapid la conţinutul online şi descărcarea facilă a fişierelor multimedia.
  • Latenţă redusă: Serviciul 5G oferă o latenţă redusă, ceea ce poate contribui la o experienţă îmbunătăţită pentru navigarea pe internet, redarea conţinutului VR, a jocurilor de înaltă rezoluţie şi prin reducerea timpului de răspuns al aplicaţiilor online.
  • Conexiune stabilă: Reţeaua 5G poate susţine un număr considerabil mai mare de dispozitive conectate simultan şi asigură o conexiune mai stabilă, ceea ce implică o distribuţie mai eficientă a resurselor infrastructurii mobile.

Consumatorii care doresc să experimenteze beneficiile şi performanţele tehnologiei 5G, pot contracta serviciile de telefonie mobilă prin intermediul site-ului www.digimobil.es, prin apel gratuit la 1200 (număr accesibil în reţeaua DIGI Spania) sau la 919 120 120 (pentru apelurile din reţelele altor operatori de pe teritoriul Spaniei), la oricare dintre punctele de vânzare sau la standurile DIGI din centre comerciale importante din Spania.

Subsidiara Grupului DIGI din Spania este primul operator de reţele virtuale mobile (MVNO) din piaţă şi al cincilea operator mobil din Spania, deservind peste 4,5 milioane de conexiuni mobile şi peste 1,2 milioane de conexiuni fixe. DIGI Spania a încheiat primele 9 luni ale anului 2023 cu o cifră de afaceri de 466 milioane de euro.

Despre Grupul DIGI

               DIGI este liderul pieţei de telecomunicaţii din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuţie TV (pay-TV) şi telefonie fixă, deţinând o cotă importantă pe segmentul de comunicaţii mobile, precum şi cea mai mare acoperire la nivel naţional. Compania derulează operaţiuni în România, Spania, Italia şi urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia şi Belgia.

               Soluţiile de conectivitate şi comunicaţii electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe reţele moderne de fibră optică şi tehnologii de ultimă generaţie. DIGI pune la dispoziţia clienţilor săi şi o ofertă diversificată de conţinuturi radio şi TV: sport (Digi Sport), ştiri (Digi24), filme, documentare, muzică şi serviciul de content Digi Online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.