În doar doi ani de la demararea lucrărilor de construcţie, dezvoltatorul imobiliar HILS a vândut mai mult de jumătate din cele 1.900 de apartamente disponibile în cadrul HILS Pallady - prima şi cea mai amplă comunitate mixed-use din estul Bucureştiului. Structura tuturor celor 12 blocuri este finalizată şi se lucrează la finisarea ultimelor şase blocuri, pe care le va livra viitorilor rezidenţi în cursul a anului viitor. Se estimează finalizarea complexului în Q4 2022, iar investiţia consolidată în dezvoltarea proiectului este de aproximativ 70 de milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dezvoltat pe o suprafaţă de teren de 48,000 de metri pătraţi şi compus din 12 imobile cu regim de înălţime P+11, parcare supraetajată şi un centru de business care vor ocupa împreună o suprafaţă de aproximativ 165.000 de metri pătraţi construiţi desfasuraţi, componenta rezidenţială a HILS Pallady înglobează un număr total de 1.908 de unităţi locative de tip studio, garsoniere, două şi trei camere, precum şi apartamente de tip duplex, deservite de mai mult de 2.000 de locuri de parcare, cărora li se adaugă un loc de joacă pentru copii, precum şi extra facilităţi care vor fi dedicate exclusiv rezidenţilor.

Peste 600 de familii locuiesc deja în complex, în primele patru blocuri finalizate şi livrate, iar alte 300 de familii  sunt aşteptate să se alăture comunităţii HILS până în primăvara anului viitor.

Reprezentanţii dezvoltatorului menţionează că proiectul, per ansamblu, a fost foarte bine primit atât de familiile tinere care au dorit să se relocheze într-un complex nou unde să beneficieze de cât mai multe facilităţi compatibile unui stil de viaţă modern sau într-un apartament mai spaţios, dar şi de persoanele care au avut în vedere plasarea unei investiţii sigure prin achiziţia de active imobiliare, şi apreciază că vor atinge un grad de ocupare de 100% înainte de încheierea şi recepţia lucrărilor care sunt programate pentru luna decembrie a anului 2022.

Suntem optimişti cu privire la evoluţia viitoare a vânzărilor şi mă bucur să văd că din ce în ce mai mulţi clienţi îşi manifestă interesul pentru proiect şi doresc să achiziţioneze un apartament în HILS Pallady. Nevoia rezidenţilor de a putea regăsi, chiar în proximitatea locuinţei, toate facilităţile de care au nevoie: de la un loc de joacă pentru copii, spaţii comerciale cu servicii diverse, parcarea supraetajată şi termene rapide de finalizare au fost factorii decisivi care au influenţat achiziţia.”, spune Bogdan Bălaşa, Business Development Manager în cadrul HILS.

În materie de preferinţe ale cumpărătorilor cu privire la suprafeţe, numărul de camere sau preţ, oficialul companiei spune că cererea este difersificată în funcţie de tipologia, nevoile şi resursele financiare ale fiecărui client în parte.

Celibatarii preferă unităţile cu două camere, familiile cu copii se uită, în principal, la apartamentele cu trei camere. Pentru unităţile de tip studio şi garsoniere cererea vine fie de la părinţi care doresc să investească în viitorul copiilor şi să le asigure un spaţiu de locuit, fie de la persoanele care au acces la capital în această perioadă şi doresc să securize o investiţie care să le aducă, pe viitor, un venit lunar constant.”, a adăugat Bogdan Bălaşa.

HILS este un dezvoltator de proiecte rezidenţiale şi mixed-use, având o echipa cu o experienţă de peste 15 ani pe piaţa imobiliară din România. Activitatea dezvoltatorului a fost puternic remarcată odată cu demararea proiectului HILS Pallady, acesta continuându-şi, în prezent, expansiunea prin proiectele HILS Brauner şi HILS Splaiul Unirii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.