Aşteptarea a luat sfârşit! Pe 2 septembrie, porţile Destiny Park se deschid pentru toţi copiii dornici să se distreze, dar şi să înveţe ceva în acest timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Îi aşteaptă zeci de experienţe în care vor vedea cum se pilotează un avion, cum este să fii poliţist, pompier, doctor şi multe, multe altele. 

Copiii au la dispoziţie 43 de activităţi din toate domeniile: IT, medicină, industrie, mass-media etc., totul pentru ca cei mici să înveţe, prin joacă, ce înseamnă să fii mare, să ai responsabilităţi şi, nu în ultimul rând, să-ţi administrezi veniturile.

Fiecare experienţă Destiny Park este organizată într-un cadru specific şi este gândită în aşa fel încât copiii să înţeleagă ce înseamnă să “munceşti” şi să primeşti “salariu”, dar şi să te distrezi plătind cu MagicBanii câştigaţi.

Fiecare experienţă este concepută în aşa manieră încât să fie educativă şi distractivă simultan, să încurajeze deprinderea unui anumit set de competenţe şi valori şi să ofere celor mici oportunitatea de a îşi descoperi noi interese şi pasiuni.

Centrul de edutainment Destiny Park – investiţie de 5 milioane de euro în nordul Capitalei 

Destiny Park reprezintă un proiect de edutainment bazat pe o investiţie de 5 milioane de euro, care beneficiază de 8000 mp în nordul Capitalei.

Aplicând conceptul inovator de stimulare a copiilor să înveţe prin joacă, Destiny Park îşi propune să devină un oraş în miniatură – cu instituţii, economie şi bani proprii – unde talentele şi pasiunile celor mici sunt observate de specialişti în educaţie, pentru a descoperi, din timp, care sunt domeniile în care ei pot excela. 

Graţie echipei Destiny Park, părinţii se relaxează, lăsându-i pe cei mici în grija specialiştilor şi a personajelor de poveste.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.