Începând din 26 februarie, "Lumea DIGI" deschide noi oportunităţi cu o ofertă avantajoasă pentru serviciul de telefonie mobilă, destinată clienţilor rezidenţiali care aleg să se porteze în reţeaua DIGI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Valabilă până în 21 aprilie 2024, campania "Lumea DIGI" aduce în prim-plan tarife lunare atractive pentru pachetul Nelimitat şi propune o gamă diversificată de beneficii, de la reducerea la jumătate a valorii lunare timp de 4, 6 sau 8 luni în funcţie de numărul de abonamente transferate, până la trafic de internet şi minute nelimitate în orice reţea naţională fixă şi mobilă, SMS-uri în reţeaua DIGI şi 3000 de minute internaţionale incluse în principalele reţele mobile din SUA, Canada şi UE.       

Astfel, utilizatorii se vor bucura de preţuri preferenţiale la contractarea abonamentului Nelimitat: 2,5 euro/lună timp de 4 luni pentru un singur număr de telefon portat; 2 euro/lună pentru o perioadă de 6 luni la două numere de telefon transferate; 1,75 euro/lună pe o durată de 8 luni pentru trei abonamente aduse în reţeaua mobilă DIGI; 1,5 euro/lună timp de 8 luni pentru 4 sau 5 numere de telefon portate. Abonaţii au posibilitatea de a opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea lunară a pachetului de telefonie mobilă pe o durată de până la 8 luni, fie pentru cumpărarea unui telefon în 24 de rate DIGI, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind valabilă doar pentru cei care deţin cel puţin un serviciu fix DIGI. Discount-ul se aplică pentru portări efectuate atât din prepaid, cât şi din postpaid, exclusiv pentru contractele semnate pe o perioadă de 24 de luni.

Clienţii interesaţi să achiziţioneze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă pot accesa site-ul DIGI.ro, campania fiind activă în pagina principală, se pot adresa reprezentaţilor de vânzări din punctele de prezenţă ale companiei sau pot apela numărul de Relaţii Clienţi (031.400.4600).

DIGI este operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din ţară cu un procent de 98,8% din totalul populaţiei României şi deserveşte în prezent, peste 5,6 milioane de conexiuni mobile (date valabile la 30.09.2023). DIGI deţine cel mai mare portofoliu de abonaţi persoane fizice pentru segmentul de telefonie mobilă, cu o cotă de piaţă de 40,3% (date disponibile la 30.06.2023), conform raportului publicat de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) în decembrie 2023.

Despre Grupul DIGI

               DIGI este liderul pieţei de telecomunicaţii din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuţie TV (pay-TV) şi telefonie fixă, având o cotă importantă pe segmentul de comunicaţii mobile, precum şi cea mai mare acoperire la nivel naţional. Compania derulează operaţiuni în România, Spania, Italia şi urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia şi Belgia.

               Soluţiile de conectivitate şi comunicaţii electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe reţele moderne de fibră optică şi tehnologii de ultimă generaţie. DIGI pune la dispoziţia clienţilor săi şi o ofertă diversificată de conţinuturi radio şi TV: sport (Digi Sport), ştiri (Digi24), filme, documentare, muzică şi serviciul de content Digi Online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.