Periodic, SensoDays propune produse premium variate, toate purtând semnătura unor branduri de talie internaţională. De Black Friday, toate acestea devin mult mai accesibile publicului larg, transformându-se astfel în cea mai aşteptată ofertă Home Déco. Sen-soDays nu se dezminte nici anul acesta, pregătind un Black Friday de senzaţie, care va avea loc între 12 şi 14 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai glamorous Black Friday pentru casa ta are loc la SensoDays

Mii de produse premium de la cele mai cunoscute branduri de top sunt acum incluse în oferta de Home & Deco a celor de la SensoDays. Între 12 şi 14 noiembrie, SensoDays taie preţurile la o mulţime de produse premium pentru decorarea întregii case. Vei avea multe motive să marchezi cum se cuvine Black Friday.

Produse destinate livingului, bucătăriei, băii sau celorlalte încăperi ale casei, cele mai dorite piese create de designeri renumiţi în domeniu, produse premiate internaţional – toate vor participa în această perioadă pe SensoDays la promoţia Black Friday!

Livrare rapidă cu flota SensoDays direct din depozitul SensoDays

Vestea bună este că, după ce îţi finalizezi comanda, nu va trebui să aştepţi prea mult pentru a te bucura de produsele tale şi asta pentru că toate comenzile sunt livrate rapid cu flota SensoDays direct din depozitul propriu. În Bucureşti, împrejurimi sau oriunde în ţară, produsele ajung rapid şi în siguranţă.

Pentru Black Friday, SensoDays a extins programul, preia si confirma comenzile rapid, livrand inclusiv in acest weekend.

Black Friday şi în showroom-ul SensoDays Băneasa

Pentru că ofertele premium au nevoie şi de un program premium, SensoDays a extins programul de la Showroom-ul din Băneasa, unde produsele se pot comanda direct şi poti pleca cu ele acasă. Şi acolo produsele comandate sunt pregătite şi livrate rapid, uneori chiar în aceeaşi zi.

SensoDays propune opţiuni de plată variate

Pentru că flexibilitatea şi accesibilitatea sunt foarte importante pentru SensoDays, poţi plăti cash, cu cardul, în rate fără dobândă sau poţi face un credit rapid online.
Plata cu cardul este metoda cea mai sigură de tranzactie. În această perioadă, SensoDays recomandă plata cu cardul, o metodă rapidă, eficientă şi sigură atât pentru cumpărător, cât şi pentru curier. Toate metodele  de plată rămân însă valabile, pe toată durata promoţiei Black Friday.

La SensoDays ai un Black Friday 100% cu branduri premium

Pe SensoDays ai o ofertă generoasă, cu produse premium, de la branduri recunoscute şi premiate internaţional. Pentru fiecare încăpere a casei, de acest Black Friday vei regăsi pe site piese de calitate, pe care le vei integra rapid în stilul casei tale.

Pentru baie poţi alege produse diverse, de la căzi, baterii şi lavoare până la prosoape, halate şi alte materiale textile.

Pentru dormitor, sigur găseşti ceva perfect pentru un somn relaxant sau pentru un stil mai cozy al acestei camere, cum ar fi o lenjerie inedită sau chiar un obiect Home Décor de efect.

În bucătărie, triunghiul esenţial”este format de baterie, cuptor şi frigider, însă oferta SensoDays nu se opreşte aici. Ai o mulţime de produse pentru gătit, pentru servirea mesei, pahare şi alte decoraţiuni inedite.

Nu neglija nici livingul, acolo unde poţi integra oricând scaune design de la Philippe Starck sau corpuri de iluminat de la Kartell, asta în timp ce parfumezi şi dezinfectezi aerul cu lămpile şi parfumurile Maison Berger.

Pentru că Black Friday este întotdeauna şi despre micile noastre plăceri, consultă din timp sectiunile pentru Servirea Mesei sau ale promoţiei SensoDays. Vei regăsi cu siguranţă o mulţime de piese interesante, pe care le poţi comanda pentru tine sau pentru cei dragi, cadouri perfecte  pentru Sărbătorile de iarnă care bat la uşă. Cu siguranţă vei găsi ceva pe placul tău.

Lider în domeniul Home Deco din România, SensoDays este prezent astăzi în peste 250.000 de case ale românilor, cu cel puţin un produs. Pasiune, inovaţie, accentul pus pe calitate şi respectul pentru clienţi sunt doar câteva dintre coordonatele acestui brand de succes, care periodic propune clienţilor o gamă variată de produse premium. Cu siguranţă, în acest an de Black Friday, SensoDays ne va surprinde plăcut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.