Ne trăim vieţile într-un ritm alert, mereu în mişcare, mereu pe fugă. Iar finalul de an nu face excepţie, ba din contră, ritmul devine şi mai intens. Şi totuşi, iubim la nebunie toată agitaţia aceasta – pentru că este acel moment când căutăm cadouri pentru cei la care ţinem. Dar şi pentru noi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Crăciunul acesta, DRESSINGZ, platforma online care îşi propune să creeze o comunitate de iubitori de modă sustenabilă, care vând şi cumpără haine si accesorii premium pre-owned din garderobele personale, propune o multitudine de idei de cadouri - fie că sunt pentru fiecare dintre noi, fie că sunt pentru cei dragi. Şi face, la rându-i, un cadou: include fiecare membru al comunităţii în cercul faptelor bune.

Astfel, în luna decembrie, DRESSINGZ va dona cate un articol de îmbrăcăminte către Bine Boutique/ Crucea Roşie Română, pentru fiecare produs achiziţionat pe

dressingz.com. Pentru ca fiecare membru Dressingz să se poată bucura de ceea ce reprezintă cu adevărat spiritul Crăciunului: darul generozităţii şi al bucuriei pentru cei care au cea mai mare nevoie de el!

Şi dacă sunteţi în căutarea unui dar special si prietenos cu natura, DRESSINGZ vă invită să urmăriţi propunerile de cadouri publicate zilnic, în luna decembrie, pe paginile de social media, în Dressingz Advent Collection. În afară de discounturile permanente de care vă bucuraţi pe Dressingz, produsele pre-owned având preţuri cu până la 80% mai mici faţă de preţul de magazine, ofertele din Advent Calendar vin cu discounturi suplimentare, valabile doar 24 de ore. Fiţi pe faza, urmăriţi story-urile Dressingz toată luna decembrie!

DRESSINGZ s-a născut din grijă pentru planetă şi dragoste pentru modă şi oameni. Ne străduim să ne surprindem clienţii cu nenumărate motive de bucurie, drept mulţumire că au ales moda circulară şi platforma DRESSINGZ. În prag de sărbători, nu există bucurie mai mare decât aceea de a dărui, de aceea ne-am propus să împărtăşim din spiritul Crăciunului cu cei care au mai mare nevoie, avându-i “complici” chiar pe utilizatorii noştri. Le mulţumim, de asemenea, partenerilor de la Bine Boutique/ Crucea Roşie Română pentru bunăvoinţa şi dedicarea cu care au făcut ca acest proiect sa se întâmple.” - a declarat Romina Tăzlăoanu, co-fondator DRESSINGZ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.