În cadrul ediţiei din acest an a Mobile World Congress, HP Inc. a anunţat un nou model de laptop 2 în 1 şi un set de accesorii inovatoare care permit utilizatorilor să lucreze oriunde, oricând, cu ajutorul unor dispozitive mobile pe cât de atractive, pe atât de practice, puternice şi sigure. Noul HP Pro x2 612 G2 este conceput pentru a răspunde cerinţelor specialiştilor mereu în mişcare de a lucra cu dispozitive atrăgătoare şi uşor de folosit. În acelaşi timp, aceştia au nevoie de aplicaţii pentru automatizarea fluxurilor de lucru în domenii diverse precum sectorul industrial, cel public, sistemul de sănătate sau industria de retail, combinând productivitatea, securitatea de nivel enterprise şi mentenanţa accesibilă, necesare în industria IT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În ziua de azi, mai mult de 60 la sută dintre cei ce aparţin generaţiei Millenials lucrează din cel puţin două locuri, iar până în anul 2020 se estimează că aceştia vor reprezenta majoritatea forţei de muncă. Aceştia îşi doresc dispozitive mobile atrăgătoare, potrivite unui stil de lucru aflat într-o -continuă mişcare, în timp ce departamentele de IT doresc ca aceste dispozitive să fie uşor de gestionat, uşor de întreţinut şi sigure”, a declarat Benoit Bonnafy, vice-preşedintele Business Personal Systems EMEA, HP Inc. “Doar produsele HP combină aceste cerinţe ale consumatorilor cu soluţii integrate de securitate, totul realizându-se cu costuri reduse”.

HP Pro x2 este un model convertibil, ce dispune de mai multe moduri de lucru ideale pentru utilizarea în mediul de business, precum modul de prezentare, modul de tip scriere pentru luarea notiţelor, modul tabletă pentru colectarea datelor şi modul notebook. Modelul HP Pro x2 poate fi configurat pe baza unei largi palete de opţiuni cu procesoare Intel® de ultimă generaţie, răspunzând astfel cu succes celor mai variate cerinţe ale utilizatorilor finali în materie de performanţă.

Designul modelului HP Pro x2 a fost creat pentru a asiguramobilitate şi eficienţă, prin conectivitatea WLAN [i] (opţional, WWAN[ii]), şi echiparea cu un acumulator cu încărcare rapidă ce oferă o durată de lucru de până la 11 ore[iii]. Tastatura HP Collaboration oferă taste dedicate gestionării directe a apelurilor de tip voce sau videoconferinţă. Stiloul activ HP Wacom cu App Launch oferă o experienţă naturală de scriere şi desenare, precum şi partajarea cu uşurinţă a acestor informaţii. Modelul HP Pro x2 include, de asemenea, un port USB-C™ pentru încărcare şi transfer de date rapide dar şi un port USB-A pentru accesarea dispozitivelor periferice clasice.

Prioritare pentru modelul HP Pro x2 au fost, de asemenea, şi cerinţele IT de securitate, uşurinţa în administrare şi întreţinerea pe durata ciclului de viaţă. Dispozitivul a fost conceput având ca prioritate lucrul într-un mediu securizat şi include un cititor integrat de smart card, o unitate de stocare SSD detaşabilă, precum şi soluţia HP Client Security Suite Gen3[iv], împreună cu un senzor opţional de recunoaştere a amprentei şi, de asemenea opţional, tehnologia Near Field Communications (NFC). Echipamentul beneficiază de un capac posterior detaşabil, mentenanţă facilă pentru ecran şi suport rabatabil. De asemenea, modelul HP Pro x2 este conceput pentru o durată de viaţă de la 3 la 5 ani, în condiţiile unei utilizări obişnuite, trecând cu succes testele MIL-STD pentru contactul cu stropi de lichid, praf, umiditate, schimbări de temperatură şi şocuri funcţionale[v].

Modelele HP Pro x2 şi HP Elite x3 au fost concepute ţinând cont de importanţa obţinerii unui produs cât mai versatil, cu o largă paletă de accesorii opţionale pentru a-i sprijini pe specialiştii mereu în mişcare să fie productivi şi să rămână în permanenţă conectaţi, indiferent dacă se află la birou sau în deplasare. Noile accesorii lansate la Mobile World Congress includ[vi]:

-   Soluţia mobilă de scanare HP Elite x3: acest dispozitiv extinde beneficiile smartphone-ului HP Elite x3 în ceea ce priveşte mobilizarea fluxurilor de lucru în diverse domenii. Scannerul integrat pentru coduri de bare poate fi folosit pentru verificarea preţurilor, a stocurilor şi a informaţiilor referitoare la relaţia cu clienţii (CRM) atunci când utilizatorul se află în deplasare, acesta având posibilitatea de a transmite cu uşurinţă informaţiile obţinute către sediul companiei; totodată, prin conectarea acestui dispozitiv la un display şi prin ataşarea unui mouse şi a unei tastaturi, se poate obţine o experienţă completă de tip PC[vii].

-   Carcasa rigidizată pentru modelul HP Pro x2 612 G2: ideală pentru clienţii ce îşi desfăşoară activitatea în condiţii de lucru extreme, această carcasă este compatibilă cu tastatura modelului Pro x2 şi dispune de o curea de mână ce se poate roti la 360 de grade, o curea de umăr, suport pentru stylus şi porturi opţionale.

-   HP Elite USB-C™ Docking: transformă dispozitivul portabil într-un desktop şi îl conectează la mai multe dispozitive. Este compatibil cu dispozitive precum HP Pro x2, HP Elite x2 1012 G1 sau HP Elite x3, ce dispun de un port USB Type-C™ multifuncţional, precum şi cu dispozitive ce suportă Thunderbolt™.

-   Hub-ul mobil HP cu conectivitate USB-C™: pentru specialiştii aflaţi mereu în deplasare ce au nevoie de acces la porturi periferice suplimentare, această soluţie asigură o conectivitate de tip “pass-through” a display-urilor şi a altor dispozitive conectate prin USB, printr-un singur cablu de tip USB-C™, precum şi încărcare în timp ce dispozitivul este folosit – valabil pentru modelele HP Pro x2, HP Elite x2 sau HP Elite x3.

-   Sistemul HP pentru retail MX 12: anunţat la NRF, această soluţie se alătură modelului HP Pro x2 pentru a oferi un echipament portabil reprezentanţilor de vânzări, astfel încât aceştia să poată să comercializeze produse şi să facă tranzacţii mobile direct de la standul de vânzări.

Preţuri şi Disponibilitate[viii]:

-   Modelul HP Pro x2 612 G2 este disponibil începând de la 899 Euro net.

-   Carcasa rigidizată pentru modelul HP Pro x2 612 G2 este disponibilă începând de la 59 Euro net.

-   Elite USB-C™ Docking este disponibil începând de la 129 Euro net.

-   Hub-ul mobil HP cu conectivitate USB-C™ este disponibil începând de la 49 Euro net.

-   Sistemul HP pentru retail MX 12 este deja disponibil.

-  HP Elite x3 + soluţia mobilă de scanare HP Elite x3 este disponibil începând de la 889 Euro net.

Despre HP Inc. De la 1 Noiembrie 2015, HP s-a împărţit în două companii: HP Inc. şi Hewlett Packard Enterprise. HP Inc. cuprinde businessul de imprimante şi PC-uri şi se concentrează pe crearea de noi tehnologii menite să îmbunătăţească modul de a lucra şi viaţa în general. Prin portofoliul de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluţii şi servicii, creăm experienţe care uimesc. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile pe www.hp.ro Sunt necesare puncte de acces wireless şi acces la Internet. Disponibilitatea în cazul punctelor de acces wireless publice este limitată.

WWAN este o caracteristică opţională. Utilizarea acesteia necesită un contract de servicii achiziţionat separat. Contactaţi furnizorul de servicii pentru a determina aria de acoperire şi disponibilitatea.

[iii] Durata de viaţă a acumulatorului (Windows 10/ MM14) depinde de diferiţi factori, printre care modelul produsului, configuraţia, aplicaţiile încărcate, caracteristicile, utilizarea, funcţionalitatea wireless şi setările de gestionare a energiei. Capacitatea maximă a acumulatorului descreşte natural în timp şi ca urmare a utilizării. Vizitaţi www.bapco.com pentru detalii suplimentare.

[iv] HP Client Security Suite Gen3 ajută la păstrarea securizată a datelor şi protejează sistemul împotriva furtului, a atacurilor şi a accesului neautorizat, prin utilizarea unor soluţii precum HP Multi-Factor Authenticate, HP Device Access Manager, HP SpareKey şi HP Password Manager. HP Client Security Suite necesită sistem de operare Windows şi procesoare Intel® sau AMD Generaţia a 7-a.

[v] Testele de tip MIL STD nu sunt menite să demonstreze compatibilitatea cu cerinţele Departamentului pentru Apărare al SUA sau pentru utilizarea în mediu militar. Rezultatele testelor nu sunt o garanţie şi pentru funcţionarea ulterioară în aceleaşi condiţii de testare. Pagubele rezultate în urma efectuării unor teste similare celor de tip MIL STD sau alte pagube accidentale necesită achiziţionarea pachetului opţional HP Accidental Damage Protection Care.

[vi] Accesoriile pentru dispozitivele HP Pro x2 şi HP Elite x3 sunt comercializate separat.

[vii] Toate perifericele sunt comercializate separat.

[viii] Preţuri de catalog estimate. Preţurile reale pot varia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.