Jucătorii de poker din întreaga lume se vor bucura de 12 zile pline de acţiune în cadrul ultimului eveniment live al anului 2017, PokerStars Championship Praga, care va avea loc în perioada 7-18 decembrie. Zilnic, la PokerStars, au loc sateliţi de calificare on-line de la doar 5,50 $ pentru National Championship, eveniment cu intrare în valoare de 1.100 € şi, Evenimentul Principal, cu intrare în valoare de 5.300 €.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniel Negreanu, membru al echipei Team PokerStars Pro, a declarat: „Sateliţii on-line pentru Praga au loc chiar acum. Va fi palpitant, iar câştigătorul Leaderboard va primi bonus un pachet VIP PokerStars Caribbean Adventure (PCA) şi o şansă de a câştiga titlul de Jucător al Anului şi 100.000 de dolari.”

PokerStars Championship Praga va oferi totodată ultima şansă de a rezerva un loc la masă pentru titlul de Jucător al Anului PokerStars Championship şi de a câştiga 100.000 de dolari în Bahamas, pe 5 ianuarie, cu o zi înainte de debutul aventurii PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 2018. Toate detaliile despre titlul de Jucător al Anului în cadrul PokerStars Championship sunt disponibile aici.

Pe lângă acţiunea incitantă de la mesele de joc, jucătorii şi pasionaţii de poker pot participa şi la evenimentul caritabil din data de 12 decembrie, costul unui bilet fiind de 150 €, dar şi să descopere farmecul unic al pieţei de Crăciun din oraş.

100.000 USD PENTRU CÂŞTIGĂTORUL SUPREM

În Praga, jucătorii vor avea ocazia să întâlnească câţiva dintre cei mai buni jucători de poker din lume, printre care membrii Team PokerStars Pro Bertrand ‘ElkY’ Grospellier, Marcin Horecki, Andre Akkari, Liv Boeree şi Igor Kurganov, care şi-au confirmat deja participarea.

ElkY, membru al Team PokerStars Pro care locuieşte în Praga, a declarat: „Nu există o modalitate mai bună de a încheia anul decât jucând poker chiar la tine acasă. Aştept cu mare nerăbdare varietatea de turnee de mare clasă din program şi ocazia de neuitat de a petrece puţin timp în pieţele de Crăciun organizate în perioada evenimentului PokerStars Championship în Praga.”

Bryn Kenney, Chris Hunichen, Nick Petrangelo, Daniel Dvoress, Koray Aldemir şi Vladimir Troyanovskiy vor lupta alături de câştigătorul Leaderboard de la Praga într-un freeroll de 100.000 de dolari cu un singur câştigător. Toţi câştigătorii Leaderboard au primit deja şi un pachet VIP PCA în valoare de peste 17.000 USD. Cine va câştiga ultimul loc rămas?

PRINCIPALELE EVENIMENTE DIN PROGRAM

PokerStars Championship Praga va găzdui 43 de evenimente pe parcursul a 12 zile. Principalele turnee cuprind:

 

ü  #4 - PokerStars National Championship: 8-12 decembrie, 2017 - 1.100 €

 

ü  #8 - Prague Poker Cup - un singur re-entry per rundă: 9-11 decembrie, 2017 - 330 €

 

ü  #9 - Super High Roller PokerStars Championship - opt jucători - re-entry nelimitat: 10-12 decembrie, 2017 - 50.000 €

ü  #12 - High Roller PokerStars National Championship – un singur re-entry: 11-12 decembrie, 2017 - 2.200 €

ü  #15 - Eveniment Principal PokerStars Championship: 12-18 decembrie, 2017 - 5.300 €

 

ü  #31 - PokerStars MegaStack- un re-entry per rundă: 15-17 decembrie, 2017 - 170 €

 

ü  #33 - PokerStars Championship - High Roller - opt jucători - un sigur re-entry: 16-18 decembrie, 2017 - 10.300 €

 

POKERSTARS TV

PokerStars TV va transmite o mare parte a acţiunii ce va avea loc în cadrul Evenimentului Principal PokerStars Championship începând din ziua a 2-a (14 decembrie) şi continuând pe parcursul întregului eveniment, inclusiv masa finală cards-up din 18 decembrie.

 

Gazdele, James Hartigan şi Joe Stapleton, vor asigura comentariile din timpul transmisiei în direct şi interviurile cu invitaţii lor din studio, completate de concursuri cu întrebări, promoţii şi multe altele. Transmisia va fi disponibilă în mai multe limbi străine, pe desktop şi dispozitive mobile, pe canalele PokerStars.tv, Facebook, YouTube şi Twitch. Pentru programul complet, accesaţi: http://psta.rs/2fMsX1B.

Anul trecut, Festivalul de Poker EPT 13 Praga, a atras peste 18.700 de înscrieri la turnee şi un fond de premii în valoare de aproape 30 milioane €.

Pentru detalii complete despre PokerStars Championship Praga, accesaţi pagina web PokerStarsLive  aici. Programul complet al turneelor este disponibil aici.

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi:  press@pokerstarslive.com

 

***

Despre PokerStars

PokerStars operează cele mai populare website-uri de poker din lume, deservind comunitatea globală de poker. De la lansarea sa în 2001, PokerStars a devenit prima opţiune pentru jucătorii din întreaga lume, oferind mai multe turnee zilnice decât oricare alt operator, la cele mai bune standarde de securitate online. Peste 165 de miliarde de mâini s-au jucat pe PokerStars – adică mai multe decât pe oricare alt website. PokerStars este brand-ul reprezentativ al Stars Group Inc. (Nasdaq: TSG; TSX: TSGI), care deţine afaceri şi branduri din lumea gaming-ului - PokerStars, PokerStars Casino, BetStars, Full Tilt, StarsDraft, şi branduri de turnee de poker live - PokerStars Championship şi PokerStars Festival, PokerStars Caribbean Adventure şi PokerStars MEGASTACK (preluând European Poker Tour, Latin American Poker Tour şi Asia Pacific Poker Tour). PokerStars este brand-ul de gaming online care deţine cele mai mai multe licenţe şi acorduri de operare, respectiv  în 17 jurisdicţii. Joacă responsabil! Pentru mai multe detalii despre joc responsabil:

http://www.pokerstars.com/about/responsible-gaming/

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.