Atunci când eşti plecat în străinătate, gândul tau se îndreaptă la oamenii dragi de acasă, care la rândul lor, se gândesc mereu la tine. Chiar dacă astăzi distanţa poate fi „scurtată” cu ajutorul tehnologiei, nimic nu se compară cu oferirea sau primirea unui pachet din partea familiei şi prietenilor din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eşti în căutarea unei soluţii sigure şi rapide pentru a trimite celor dragi cadouri din ţara în care te aflii? Firma de curierat PTTExpress.ro asigură transportul coletelor din Spania în Romania şi invers, atât pentru livrări standard, cât şi pentru expedieri cargo.

Iată de ce ar trebui să alegi serviciile unei firme de curierat cu acoperire internaţională atunci când vrei să trimiţi sau să primeşti un colet:

  • Livrare într-un timp mai scurt

Nu demult, serviciile poştale erau singura variantă pentru expedierea coletelor în străinătate. Dezavantajele au rămas aceleaşi şi  în prezent: pachete livrate cu întârziere, taxe vamale suplimentare şi neglijenţa generală cu care sunt gestionate comenzile.

Timpul de livrare rapid este unul dintre cele mai mari avantaje ale firmelor de curierat. În general, un pachet internaţional poate ajunge la destinatar în 3-5 zile lucrătoare. Atenţie! Atunci când trimiţi un colet urgent, asigură-te mai întâi că ai luat în calcul sărbătorile naţionale şi locale din Spania, pentru a evita potenţiale întârzieri.

  • Costuri accesibile

Popularitatea de care se bucură serviciile de curierat a făcut ca şi costurile să devină din ce în ce mai accesibile. Chiar dacă tarifele pot fi puţin mai ridicate decât serviciile poştale, vei avea garanţia unor servicii profesioniste, orientate către nevoile tale. 

De asemenea, companiile pot beneficia de avantaje specifice la acest capitol. De regulă, tarifele pentru cantităţi ce depăşesc 100 de kilograme se pot negocia cu firma de curierat.

  • Servicii variate şi sigure

Firmele de curierat pot livra o varietate de produse, de la suveniruri şi alte cadouri, până la produse alimentare. Acum poţi pune în coletul trimis către rudele din străinătate, chiar şi câteva dintre celebrele borcane cu zacuscă sau dulceaţă ca la mama acasă!

Înainte să trimiţi astfel de cadouri, asigură-te totuşi că nu se află pe lista articolelor interzise sau restricţionate. De asemenea, pentru ca expedierea să se desfăşoare fără probleme este indicat să împachetezi coletele în mod corespunzător. 

  • Opţiuni de monitorizare şi asigurare a coletelor

Ai pregătit coletul şi vrei să te asiguri că acesta va ajunge la destinaţie în timp util? Acum poţi urmări statusul livrării cu ajutorul numărului de AWB al comenzii tale. Cu ajutorul acestuia, poţi urmări traseul coletului pe tot parcursul transportului din România în Spania şi invers pe site-ul firmei de curierat, ştiind cu exactitate locaţia pachetului şi data estimată de livrare. 

În cazul în care vrei să trimiţi un cadou de valoare sau acte importante, este recomandat să faci asigurare pentru acestea înainte de predarea coletului. De regulă, asigurarea reprezintă un procent foarte mic din preţul comenzii, iar sumă este restituită în caz de pagubă. 

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele alegerii unei firme de curierat cu acoperire internaţională. 

Apelează cu încredere la serviciile profesioniste oferite de PTT Express. Acum ai garanţia că pachetele vor ajunge rapid şi în siguranţă, astfel încât cei dragi să se bucure de cadourile trimise de tine!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.