Vremurile nunţilor cu sute de invitaţi încep, încet-încet, să dispară din peisajul românesc, aşa încât mulţi miri aleg să invite doar rude şi prieteni apropiaţi. De asemenea, şi trendul petrecerilor de seară este înlocuit timid cu cele de zi. Iar acum, în contextul pandemiei, aceasta poate fi o soluţie foarte bună pentru multe cupluri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă te afli în situaţia în care vrei să ai în jur de 50 de invitaţi şi doreşti să organizezi o petrecere de zi, poţi face mai puţine aranjamente, însă sunt câteva care cu siguranţă nu ar trebui să lipsească de la o nuntă.

Ce trebuie să apară pe lista pentru petrecerea unei nunţi de zi

  • Aranjamentele florale spectaculoase

Deşi este o nuntă mai mică, aranjamentele florale sunt un must-have chiar şi la o petrecere de zi. Mai mult de atât, poţi avea în vedere chiar realizarea unei arcade şi a unui perete de flori pentru un decor cu adevărat deosebit.

Pe lângă acestea, mesele pot fi împodobite cu ornamente suspendate, având în vedere că nu vei mai avea nevoie de lumânări sau alte corpuri de iluminat.

  • Candy barul şi dulciurile

Un când bar este un alt must-have la o nuntă de zi, mai ales când ai mai puţini invitaţi. Chiar şi în acest caz, însă, tortul nu trebuie să lipsească.

O mare parte din firmele de evenimente s-au reorientat şi au devenit furnizori de servicii de candy bar, aşa că nu vei întâmpina probleme în a găsi una care să acopere acest aspect.

  • Mărturiile handmade

Pentru că în România, mărturiile de la diverse evenimente sunt la modă, ai putea să integrezi acest obicei şi la nunta ta. Dacă doreşti ceva deosebit, cele hand made sunt deosebite şi pot fi personalizate după cum îţi doreşti.

Deşi exista destul de multe feluri mărturii, ideal ar fi să alegi unele tematice sau care să le aducă aminte celor dragi de ceea ce v-a unit.

  • Petrecerea în sine poate fi una tematică şi în aer liber

Petrecerile tematice sunt foarte potrivite pentru o nuntă de zi în aer liber cu puţini invitaţi, mai ales în contextul în care încă nu se pot organiza unele cu multe persoane în spaţii închise. Pentru a nu-i pune în încurcătură poţi renunţa la hainele pretenţioase, astfel încât şi tu şi cei dragi să vă simţiţi cât mai bine.

Având în vedere că multe cupluri au fost nevoite să îşi amâne nunţile, sau mai rău, să le anuleze din cauza pandemiei, o astfel de petrecere este în momentul de faţă una dintre cele mai bune soluţii.

Nunta de vis poate fi realizată şi cu puţini invitaţi, chiar şi până sau puţin peste 50 de persoane, în aşa fel încât să îi ai pe cei dragi alături de tine, iar dacă vrei totuşi să fii la modă, petrecerea în aer liber cu elementele menţionate mai sus te vor ajuta să ai un eveniment nemaipomenit şi de neuitat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.