Aspectul danturii este deseori considerat cartea de vizita a unui interlocutor. Atunci cand lipsa dintilor este vizibila, impactul este cu atat mai mare, afectand relatiile sociale, interviurile de angajare, increderea in sine, dar si starea de sanatate generala. Vestea buna este ca un implant dentar te poate ajuta sa completezi rapid spatiul lasat liber de dintele cazut, redobandind zambetul impecabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

In cazul in care trebuie sa inserezi mai multi dinti, sa refaci una din arcade sau chiar intreaga dantura, tratamentele utilizate in implantologia moderna te vor ajuta sa te bucuri din nou de un zambet splendid, fara defecte, indiferent de complexitatea cazului tau. 

"Mi-am pus implant dentar la Dental Excellence si acum totul e perfect!", "Nu am crezut ca voi depasi atat de usor interventiile medicale", "Ma privesc in oglinda si e incredibil: mi-am indeplinit visul!", iata doar cateva dintre marturiile pacientilor care nu se mai confrunta acum cu efectele atat de apasatoare cauzate de lipsa dintilor. 

 

Numeroasele recenzii lasate de pacientii fericiti de schimbarea estetica obtinuta intaresc si mai mult rata de succes a tratamentelor de inlocuire a dintilor cazuti. Dispozitivele biocompatibile cu organismul uman si coroanele perfect finisate reconstituie in cel mai mic detaliu radacinile si aspectul natural al dintilor. Deseori, rezultatele finale ale acestor interventii sunt evaluate de pacienti ca fiind cu mult peste orice asteptari, noua estetica surclasand-o pe cea initiala. 

 

Sanatatea remediata cu ajutorul unui implant dentar

 

Dictia, masticatia, digestia si procesele de asimilare a substantelor nutritive in corp sunt imbunatatite evident odata ce dantura redevine functionala la capacitatea sa optima. Dispozitivele inserate preiau functiile radacinilor naturale si joaca un rol esential si in pastrarea osaturii intr-o stare optima. 

 

Dupa cum poate stii, pierderea dintilor duce in timp la resorbtia osoasa si la deformarea structurii faciale, cauzand o imbatranire prematura a fetei. Inserarea unui implant dentar poate preveni toate aceste neplaceri, mentinand calitatea maxilarului superior sau inferior in cea mai bună forma si pastrand astfel aspectul tonic al fetei. 

 

Sistemele ultrarapide, solutia viitorului

 

Dar asta nu e tot! Cu sistemul de ultima generatie Fast and Fixed ai sansa sa inlocuiesti dintii lipsa in numai 24 de ore! Cea mai rapida metoda de refacere a danturii este solutia perfecta pentru toti cei care isi doresc dinti ficsi imediat dupa inserarea implanturilor si se adreseaza indeosebi celor care au ramas fara dinti pe una sau pe ambele arcade. 

 

Daca vrei o dantura impecabila in cel mai scurt timp posibil, fara a mai astepta intre 3 si 6 luni pentru a te bucura de un zambet impecabil, cu acest sistem revolutionar, dorinţa iti poate fi indeplinita! 

 

Datorita designului special si a metodei de insertie unice, aceste dispozitive au capacitatea de a sustine lucrarea fixa provizorie inca din momentul in care au fost inserate implanturile. De aici si popularitatea acestui sistem minim invaziv, care ofera posibilitatea de a avea dinti ficsi intr-o singura zi, apeland la un numar mult mai mic de implanturi si incizii, comparativ cu tratamentul clasic si evitand interventiile de aditie de os si sinus lift.

 

Programeaza-te la o consultatie cu medicul specialist si afla cum poti sa ai din nou o dantura impecabila cu ajutorul noilor tratamente cu implant dentar! Alatura-te si tu pacientilor care si-au rezolvat cu brio problemele cauzate de lipsa dintilor si te vei bucura de viata cu un zambet larg!



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.