Toamna incepe cu o veste foarte buna pentru iubitorii de Enduro si senzatii tari: Veloteca ofera reduceri de pret la bicicletele Merida 2017! Nu are cum sa nu ne bucure aceasta veste, avand in vedere ca aceste biciclete demonstreaza permanent ca merita orice investitie, mai ales daca vorbim despre gama One-Sixty 2017!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Introduse pe piata in anul 2017, bicicletele Merida One-Sixty sunt unele dintre cele mai potrivite alegeri pe care impatimitii de Enduro ar putea sa le faca. Acestea sunt disponibile in doua variante: cu cadru din carbon combinat cu un trunchi spate din aluminiu, si cu cadru construit in totalitate din aluminiu, acestea din urma fiind mult mai accesibile ca pret.

Scopul inginerilor Merida? Sa creeze biciclete care sa faca fata chiar si celor mai periculoase drumuri.

Bicicletele Merida inspira incredere si ofera o stabilitate de necontestat in orice cursa de mare viteza, avand un aspect foarte jucaus si, in acelasi timp, incredibil de atractiv, dat fiind ca sunt realizate din materiale si componente de ultima generatie.

Preferatele riderilor, bicicletele Merida cu cadrul principal de carbon si trunchiul spate realizat din cel mai recent aliaj de aluminiu 6013, au o greutate semnificativ mai mica. Geometria lor consta in tevi inferioare ale triunghiului spate de doar 430 mm, un ,,reach” (pentru marimea M) de 445 mm si un unghi al ,,head-set”-ului de 65.3º.

Geometria moderna este completata armonios de catre cursele amortizoarelor de 170 mm (fata), respectiv 160 mm (spate) cu ,,Float Link” pentru o roata spate extrem de bine controlabila. Toate aceste detalii ne dau de inteles ca bicicletele Merida One-Sixty 2017 pot stapani traseele complicate ale momentului cu incredibil de multa dibacie, fiind alegerea perfecta intr-o cursa de Enduro in care vrei sa arati tot ce poti!

Nu avem cum sa negam, bicicletele Merida One-Sixty 2017 sunt rezultatul unei munci minutioase, in care s-a investit o iubire deosebita fata de tot ceea ce inseamna Enduro.

Compania a reusit sa creeze niste modele versatile, care intrunesc in aceeasi reteta o greutate incredibil de mica si o agilitate peste puterea de intelegere a necunoscatorilor. Astfel, bicicletele Merida pot fi manevrate cu mult mai multa usurinta, oferindu-ti posibilitatea sa iti manifesti liber personalitatea si dorinta de aventura, insa fara a te expune niciunui pericol. Desigur, vorbim despre un pedalat responsabil, constient de eventualele riscuri.

Gama ONE-SIXTY este prezentata pe trei platforme: 8000 (top), 7000 si 5000. Astfel, daca iti doresti sa detii una dintre cele mai puternice si rapide biciclete ale momentului, te invitam sa consulti gama de produse Veloteca si sa profiti de reducerile de pret cu care acestia ne intampina la inceput de toamna. Anul 2017 este pentru Veloteca anul de intrare in lumea ,,Gravity”, pe potecile de Enduro!

Poti suna la 021.311.82.69 pentru mai multe informatii privind promotiile actuale si disponibilitatea anumitor produse in stoc sau poti vizita showroom-ul din Sos. Iancului 100, sector 2, Bucuresti. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.