Bucură-te de stilul tău de viaţă oriunde ai merge sau oricât de lungă ar fi călătoria. Tefal lansează vara aceasta gama de caserole, travel cups & mug-uri - the perfect way to start your holiday!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Păstrează savoarea unei budinci abia scoase din cuptor sau savurează clătitele mângâiate de dulceaţa ta preferată, fie ca eşti acasă ori la drum! Noile caserole Clip & Close de la Tefal vin într-o gamă largă de culori şi dimensiuni, pentru ca tu să te bucuri de fructe, legume sau mâncare, mereu pe gustul tău - caserolele menţin alimentele proaspete pentru mai mult timp, datorită sistemului unic de etanşare, împiedicând astfel dezvoltarea germenilor şi bacteriilor în interiorul lor.

Acum poţi uita de recipientele care curg sau care nu menţin intacte aroma şi consistenţa dish-ului preferat – pentru că, datorită noilor caserole „leak proof”, poţi lua cu tine chiar şi cele mai sofisticate preparate. Misiunea Tefal: prospeţime care durează!

Cu forme jucăuşe şi în culori care îţi încântă ochiul, cu travel mugs & cups îţi bei cafeaua şi ceaiul la drum, exact ca în cafeneaua ta preferată!

Prevăzute cu sistemul Quick Press, travel mug-urile sunt uşor de deschis prin simpla atingere a unui buton şi 100% etanşe atunci când sunt închise. Deci, de ce să nu te bucuri de momente relaxante, cu o cană leak proof şi drip-proof, pe care o poţi aşeza în geantă sau rucsac fără grijă că băutura ta favorită ar putea curge.

Travel mug-urile sunt de asemenea proiectate să se potrivească în toate suporturile standard de băuturi din maşină şi pot fi deschise uşor, folosind o singură mână.

Iar dacă vrei să iei cu cu tine îngheţata homemade, sănătoasă şi făcută doar din ingrediente naturale sau cel mai tare espresso, ce te ţine treaz până la destinaţie, travel thermo mug-urile sunt cea mai bună soluţie pentru o călătorie de neuitat.

Tips&tricks! Vară sau iarnă, travel mugs şi travel cups sunt întotdeauna alegerea perfectă. Acestea păstrează lichidele reci până la opt ore şi fierbinţi până la patru ore.

Vara asta „be an eye catcher” cu Tefal! Inovăm pentru tine, pentru ca tu să te bucuri de soare, de cei mai buni prieteni si de călătorii revigorante! Rămâi hidratat şi gustă aroma verii!

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate şi sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.

Pentru mai multe informaţii, vizitează www.tefal.ro sau  www.facebook.com/TefalRomania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.