Un public tot mai larg vizează achiziţionarea de uşi de garaj secţionale, motivele fiind destul de evidente. Se orientează după acestea atât cei care vizează renovarea, cât şi cei care au lucrări abia în fază de proiect. Categoria uşilor selecţionale pare să fie favorită, pliindu-se cu succes pe nevoi distincte. Vin la pachet cu o sumedenie de avantaje, fiind recunoscute pentru că sunt şi deosebit de rezistente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În întâmpinarea celor care doresc să realizeze o astfel de achiziţie vin specialiştii DusaDoor, care pun la dispoziţie o gamă diversificată de uşi de garaj, dintre care se remarcă şi cele de tip secţional. Sunt produse sub brandul Nyos şi se disting printr-o serie de caracteristici consacrate ale acestui producător. Pe site-ul DusaDoor.ro sunt disponibile mai multe informaţii cu privire la acestea, dar şi în rândurile următoare pot citi cei interesaţi câteva aspecte ce le vizează şi le recomandă.

Uşile de garaj secţionale şi caracteristici ale acestora

Această categorie de uşi este un subiect de interes pentru că prezintă posibilitatea de a fi realizate după cerinţe specifice, atât în ceea ce priveşte dimensiunile lor, cât şi culoarea. Specialiştii DusaDoor.ro prezintă de altfel flexibilitate vizavi de abordările de producţie. Constituie o soluţie arhitecturală inovativă, reprezentând o opţiune şi în ceea ce priveşte reabilitarea de construcţii vechi.

Este o recomandare gama de usi de garaj secţionale pentru publicul interesat întrucat se pot folosi cu succes în scopul destinat, asigurând de fiecare dată confort la utilizare, calitate, durabilitate, estetică şi desigur, siguranţă.

Referitor la poziţionarea acestui tip de uşi, este verticală în momentul în care este închisă şi orizontală atunci când este la nivelul tavanului, respectiv în paralel cu pardoseala.

Se pot orienta după această soluţie cei care vizează:

  • Utilizarea spaţiului interior complet, dar şi pe cel exterior din imediata apropiere.
  • Parcarea maşinii chiar lângă uşi, indiferent de motiv.
  • Montarea unei astfel de uşi în spaţii neconvenţionale.

Ceea ce garantează uşurinţa în exploatarea acestor uşi se referă la arcul de torsiune din dotare. Se doreşte o utilizare facilă şi confortabilă, astfel că uşa secţională dispune de un sistem de acţionare electrică, alături de cel pentru acţionare manuală.

Avantajele uşilor de garaj secţionale de la DusaDoor

 Iată care sunt câteva dintre avantajele oferite de uşile de la DusaDoor produse sub brandul Nyos.

  • Reprezintă un ajutor însemnat în economisirea de spaţiu

Avantajul oferit vizavi de spaţiu şi economisirea acestuia nu este unul de trecut cu vedere. Pentru că se deschid pe verticală, respectiv glisând paralel cu tavanul, acest tip de uşi permit utilizarea inteligentă a spaţiului interior, fără obstacole în închiderea şi deschiderea sa.

  • Asigură o izolare termică şi fonică deosebită

În dotarea acestora intră panourile de tip sandwich, de 42 mm, realizate in oţel. Pentu că în interior este utilizată spuma poliuretanică densă, aceasta oferă o izolare fonică şi termică excepţională.

  • Prezintă un nivel înalt de siguranţă şi rezistenţă

În fabricarea lor, specialiştii folosesc paneluri din oţel galvanizat, de provenienţă italiană, ce prezintă avantajul că va proteja nu doar maşina, ci şi celelalte bunuri din garaj, ani îndelungaţi.

La baza acestor uşi sta materie primă de o înaltă calitate, folosită de producători de renume mondial. Desigur că de amintit sunt şi garniturile utilizate, care au fost special proiectate pentru a asigura o utilizare de durată.

Un factor decisiv privitor la uşile oferite de DusaDoor, respectiv la calitatea lor se referă la caracteristicile specifice panelurilor secţionale.

Acestea dispun de o folie de protecţie specială, dispusă pe ambele feţe, astfel încât procesul de manipulare sau cel de montare să nu producă pagube. Au îndotare un sistem special care oferă protecţie împotriva prinderii accidentale a degetelor.

Apelează cu încredere la aceşti specialişti cei care doresc soluţii sigure, iar acest furnizor oferă numai uşi care corespund până în cel mai mic detaliu cu normele impuse de Uniunea Europeană.

Iese din discuţie riscul unor uşi inestetice, cu îmbinări eşuate sau imperfecte. Construcţia lor este atent realizată pentru a împiedica întocmai astfel de rezultate. Revenind asupra garniturilor, acestea sunt suficient de etanşe pentru a împiedica pătrunderea umezelii sau a prafului în interiorul garajului.

Pentru a asigura rezistenţa sporită a panelurilor, specialiştii au avut în vedere închiderea flancurilor dispuse lateral cu ajutorul unor capace realizate din oţel galvanizat vopsit. Se are în vedere tratarea panelurilor pentru o rezistenţă îndelungată.

Mai multe detalii despre uşile de garaj secţionale şi proprietăţile acestora pot solicita cei interesaţi specialiştilor DusaDoor.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.