Veşti bune de la Unibet atât pentru pasionaţii de pariuri sportive, cât şi pentru cei ce preferă jocuri de cazino online! Operatorul de jocuri de noroc cu o prezenţă solidă pe piaţa locală (licenţa ONJN L1160657W000330 valabilă până la data de 31.08.2026) a lansat o campanie promoţională de vară care se va desfăşura în perioada 15 iunie - 30 august, fiind dedicată atât clienţilor existenţi, cât şi celor ce în această perioadă îşi fac cont pe platforma unibet.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premiile sunt generoase, dar şi numeroase: nu mai puţin de 2200 de premii alocate în 11 extrageri săptâmânale (în fiecare zi de luni pe perioada campaniei) plus marele premiu, un automobil de lux BMW model X4. Acesta din urmă va ajunge la un norocos client Unibet în urma tragerii la sorţi finale, din data de 31 august.

"Câştigă un BMW X4 şi alte 2.200 premii extraordinare" este îndemnul agenţiei de pariuri sportive şi jocuri de cazino online Unibet, unul dintre liderii globali în acest domeniu, cu peste 17 milioane de clienţi în 100 de ţări. Divertismentul online la cel mai înalt nivel este susţinut astfel nu doar de calitatea conţinutului de pe platformă şi de serviciile de top, ci şi de astfel de mecanisme prin care plăcerea jocului capătă şi mai multă intensitate. Indiferent dacă se obţin sau nu câştiguri la pariuri sportive ori la cazino online, iată că există şanse în plus pentru premii consistente, inclusiv o mulţime de premii în bani cash.

Pentru a participa la tragerile la sorţi, utilizatorii trebuie să se logheze pe platforma unibet.ro, să se înscrie în campania promoţională "Câştigă un BMW X4 şi alte 2.200 premii extraordinare" şi să plaseze pariuri online de cel puţin 25 RON, la cotă de minim 1.40. Pariurile pot fi plasate pe orice evenimente sportive, inclusiv meciuri de fotbal din competiţiile care vor atrage cel mai mare interes la pariuri online în această vară: Bundesliga, Liga 1 din România, Serie A, La Liga şi Premier League. Pot fi pariuri pre-meci sau pariuri live, pe bani reali, cu condiţia de a nu fi închise prin opţiunea Cash Out.

Există şi varianta de a obţine un tichet pentru tragerea la sorţi în urma jocului în secţiunea de cazino, la sloturi online sau chiar la live casino (la mesele de blackjack sau ruletă). Aici, condiţia este din nou legată de suma de 25 RON, ca rulaj minim. În cazul sloturilor, la fiecare rotire trebuie alocat cel puţin 0,5 lei. Un element pozitiv este faptul că şansele de la pariuri sportive online se pot cumula cu cele de la cazino online. Mai mult decât atât, Unibet oferă o şansă extra la tragerea la sorţi săptămânală oricui cumulează două şanse în urma validării condiţiilor atât la pariuri, cât şi la cazino, în aceeaşi săptămână.

Cursa pentru marele premiu (BMW X4) şi pentru premiile săptămânale este în plină desfăşurare şi se suprapune cu multe alte surpize existente pe platforma Unibet, dedicată pasionaţilor de pariuri sportive, dar şi celor ce preferă sloturi online, ruletă, poker, bingo sau blackjack.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.