Este dimineata devreme si trebuie sa pleci la job. Iti faci cafeaua, te decizi cu ce haine sa te imbraci, faci un dus rapid si poate chiar mai ramane putin timp sa mananci ceva pe fuga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La care dintre aceste activitati sa renunti ca sa iti realizezi si un machiaj cu care sa cochetezi intreaga zi? Ar trebui sa te trezesti mult mai devreme ca sa obtii o opera de arta, dar si somnul este pretios si fiecare minut in plus conteaza. Tot ceea ce ai nevoie sunt niste produse cosmetice care sa iti vina in ajutor prin simplul fapt ca pot fi folosite in mai multe moduri. 

Am pus cap la cap cele mai populare produse cosmetice din trusa de machiaj a oricarei femei si am creat un adevarat ghid de ,,supravietuire” pentru fiecare dimineata inainte de munca. Daca inca nu le detii, adauga-le cat mai curand in portfard si castiga timp pretios in fiecare dimineata.

Un plus de culoare

Daca nu ai timp sa aplici si ruj si fard de obraz, inarmeaza-te cu un ruj nici prea mat, dar nici prea cremos si aplica-l pe buze si pometi. Alege o nuanta naturala, precum rose, corai sau un nude cu subtonuri calde. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai estompat culoarea si ca rezultatul nu este un dezastru total. Daca nu esti atenta la acest detaliu, va arata ca si cum o fetita s-a jucat in trusa de cosmetice a mamei sale. Renunta la pensulele de machiaj si blenduieste rujul cu propriile degete. Incearca rujurile clasice de la Melkior. Au un aspect satinat-matasos perfect pentru un machiaj care sa iti infrumuseteze chipul intreaga zi.

Stralucirea vine la pachet

Putina stralucire pe chipul tau nu strica niciodata, ba chiar te ajuta sa obtii un machiaj care arata sofisticat, dar la care nu ai depus foarte mult efort.

Incepe prin a aplica un fond de ten fluid care sa reziste intreaga zi, fixeaza cu o pudra libera, intoarce-te la sfatul #1 si finalizeaza cu o pudra irizata. Foloseste-o pe pometi, deasupra culorii pe care tocmai ce ai aplicat-o si estompeaza pentru a obtine un machiaj natural. Poti sa te extinzi pe tample, frunte si deasupra buzei superioara, pentru un plus de volum.

Intensitate in privire

Un creion Khol maro este un produs cosmetic care poate sa faca minuni. Daca inca nu il ai, adauga-l in trusa de machiaj cat mai curand. Un astfel de produs este perfect ca sa dai forma sprancenelor tale, sa definesti machiajul ochilor si chiar sa iti conturezi buzele. Foloseste un creion cu mina moale, care sa nu iti irite pielea. Incearca creioanele Khol de la Melkior. Sunt foarte rezistente, astfel incat poti sa fii sigura ca vei avea un machiaj perfect intreaga zi.

Acum ca stii toate aceste secrete de machiaj, asigura-te ca ai toate aceste produse cosmetice in portfard si bucura-te in fiecare dimineata de cateva minute de somn in plus. Este atat de usor sa obtii un machiaj care arata impecabil, fara sa pierzi mai mult de 20 de minute realizandu-l.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.