Fie că e vorba de umiditate sau alţi factori, lemnul îşi poate pierde uşor proprietaţiile şi durabilitatea. Pentru a evita astfel de lucruri, mai ales în rândul construcţiilor voluminoase din lemn, întreţinerea periodică preventivă şi curativă nu trebuie să lipsească din lista de priorităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru că deja ştiu că vor beneficia de un raport calitate – preţ optim, românii îşi îndreaptă atenţia asupra produselor de pe deposib.ro. Acolo se regăsesc soluţii eficiente pentru tratamentul lemnului împotriva insectelor şi dăunătorilor, apariţiei mucegaiului şi chiar produse care fac ignifugare.

Soluţii pentru eliminarea insectelor

În cadrul magazinului Deposib se regăsesc produse Bochemit Plus I pentru eradicarea insectelor din lemnul deja atacat. Acţiunea eficientă a acestui produs distruge insectele dăunătoare lemnului, indiferent de gradul de dezvoltare – fie el ou, nimfă, larvă sau insectă matură.

Produsele Bochemit Plus I pot elimina chiar şi cele mai periculoase insecte din lemn – cărăbuşii şi cariile de lemn. Totodată, se pot folosi atât pentru lemnul din interior, cât şi de la exterior – se diluează fie cu apă, fie cu alcool.

Cum arată lemnul după tratament? Produsul diluat este absorbit în consistenţa lemnului fără să lase urme, deoarece este produs în varianta transparentă. În aceeaşi ordine de idei, fiind transparent, nu va îngălbeni lemnul. După uscare, lemnul tratat nu miroase şi îşi menţine aspectul natural.

Pentru a obţine rezultatul dorit, este indicat ca pentru început să se înlăture părţile din lemn puternic afectate. Apoi trebuie să se cureţe suprafaţa lemnului pentru ca tratamentul să poată să actioneze. După diluare, se aplică prin pulverizare sau pensulare de cel puţin de două ori soluţia – există şi varianta de injectare a lemnului sub presiune.

Accesând deposib.ro, se pot regăsi şi celelalte tratamente lemn. Fiecare vine însoţit de indicaţiile aferente de utilizare.

Recomandare extra: ferestre de mansardă de pe deposib.ro

În cadrul magazinului Deposib se regăsesc ferestre mansarda de la cei mai mari producători din lume precum: Velux, Dakea, Fakro şi Optilight. Deposib oferă ramă de etanşare gratuită la cumpărarea unei ferestre de mansardă.

De exemplu, fereastra mansardă Optilight B fără clapetă este confecţionată special pentru holuri şi terase. Deschiderea se face median, balamalele fiind amplasate la jumătatea înălţimii ferestrei, nu este prevăzută clapetă de aerare.

Mânerul amplasat în partea de jos are dublu rol – permite blocarea ferestrei în două poziţii de întredeschis şi stimulează o operare uşoară şi confortabilă a ferestrei. Montarea ei se poate face pe acoperişuri cu pantă între 15 şi 90 grade.

Datorită stratului lowE cu care este acoperită sticla pe interior, se va reflecta radiaţia termică – vara se diminuează încălzirea încăperilor, iar iarna nu se pierde căldură din interior.

Protecţia de razele UV şi alte intemperii este realizată de profilele din aluminiu ce se prezintă pe tâmplăria din lemn a ferestrei. Aceasta este confecţionată din lemn de pin – renumit pentru că trece cu brio testul longevităţii.

Pentru mai multe detalii ce privesc atât tratamentele pentru lemn, cât şi ferestrele de mansardă, se poate accesa deposib.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.