Odinioară, când tehnologia nu era atât de prezentă în vieţile noastre, maşinile de tocat existau doar în varianta manuală, iar pentru a le folosi aveai nevoie de forţă, pricepere şi mai ales de timp. Astăzi, ele mai apar prin bucătării cel mult ca decor vintage. În peisaj şi-au făcut apariţia maşinile de tocat electrice, cu accesorii moderne, care ne ajută să terminăm treaba repede şi fără efort.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O maşină de tocat este utilă în orice moment, mai ales când vine la pachet cu 3 site de mărimi diferite, astfel încât să poţi toca ingredientele exact cum ai nevoie pentru reţetele tale delicioase - fin, mediu sau mare. Indispensabile pentru orice bucătar priceput, maşinile de tocat Tefal au o capacitate de procesare de până la 2,3  kg/minut şi multiple  întrebuinţări - pot fi folosite pentru a prepara cei mai gustoşi cârnaţi de casă, chifteluţe şi mititei, dar şi sos coulis din legume şi fructe. Motorul de până la 2000W asigură puterea necesară pentru procesarea rapidă a alimentelor în cantităţi mari.

Bulion sau sos coulis?

Accesoriul pentru suc al maşinii de tocat Tefal HV4 NE445, ce include 2 filtre de dimensiuni diferite, te va ajuta să obţii cu uşurinţă suc de roşii, bulion sau sos coulis – din  fructe ori legume.

Tăviţa de plastic şi accesoriul pentru cârnaţi completează detaliile unei maşini de tocat cu multiple întrebuinţări. În plus, Tefal HV4 NE445 are un design compact, uşor de depozitat, astfel încât să fie o prezenţă discretă, dar importantă, în bucătărie.

 

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat şi sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit, la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.tefal.ro.

 

Contact PR:

Ruxandra Vasile Managing Partner | Pure Media Solutions

Tel. 0736.616.600 ruxandra.vasile@puremedia.ro

 

Contact Groupe SEB

Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager | Groupe SEB

Tel. 0751.079.873 gvelicu@groupeseb.com

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.