Există modalitati nesfarsite de a iti infrumuseta gradina si de a o face mai atractiva. Cu toate acestea, multi gradinari nu stiu cum sa inceapa si care sunt pasii de urmat. O gradina bine intretinuta, atragatoare din punct de vedere vizual nu numai ca iti va face casa sa arate mai bine, ci creeaza si o oaza care invita oaspetii si te va inspira sa petreci mai mult timp in aer liber, fie ca este doar de o clipa sau pentru intervale mai lungi de-a lungul zilei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata 4 idei de infrumusetare a gradinii tale:

  1. Adauga copaci

Daca vrei sa iti infrumusetezi curtea, unul dintre cele mai bune lucruri de facut este sa plantezi copaci. Nu numai ca vor adauga frumusete si culoare spatiului tau, dar vor oferi  umbra si intimitate. Poti alege dintre multe soiuri de copaci, cum ar fi foioase, conifere si tufe, iar tu poti planta salcie, alun, soc sau hortensie, in functie de solul disponibil si clima. De asemenea, nu trebuie sa plantezi doar copaci traditionali, ai putea sa plantezi trandafiri copacel de la Verdana.ro, pentru a adauga o pata de culoare şi un miros placut gradinii tale

  1. Adauga oglinzi

Poate suna ciudat, dar oglinzile sunt un accesoriu minunat pentru a iti face gradina mai atractiva. Acestea ajuta foarte mult daca ai o gradina mica si vrei sa creezi iluzia unei gradini mai mari, deoarece ele reflecta plantele si florile din jur. Totodata, le poti folosi pentru a ascunde anumite imperfectiuni ale casei sau a gardului, spre exemplu, daca un perete al locuintei are imperfectiuni, le poti acoperi cu o oglinda. Oglinzile sunt si perfecte pentru a le adauga in curtea ta deoarece tu si prietenii tai puteti face o multime de poze estetice.

  1. Creeaza un loc de relaxare

O alta modalitate usoara de a iti face gradina sa arate mai bine este sa adaugi o zona de relaxare. Aceasta include totul, de la o banca sau un leagan pana la un semineu. Uneori, cel mai bun mod de a iti amenaja gradina este sa adaugi elemente usoare, ieftine si care necesita putina intretinere, cum ar fi o zona de relaxare. Acest lucru iti va permite sa te relaxezi in spatiul tau si sa te bucuri de timp liber cu prietenii si membrii familiei.

  1. Planteaza flori vertical

Un ultim pas pe care il poti lua atunci cand vrei sa iti infrumusetezi gradina este sa adaugi flori care cresc vertical. Nu doar ca nu iti aglomerezi tot spatiul de pe sol cu plante si flori, dar te folosesti si de spatiul aerian pentru a adauga putina culoare si stil curtii tale. Exista multe tipuri diferite de flori care sunt perfecte pentru cresterea verticala, cum ar fi ferigi, begonii, gălbenele sau petunii.

În concluzie, luarea timpului pentru a iti amenaja si infrumuseta gradina este un lucru minunat deoarece iti poti face curtea sa fie mai primitoare si sa se simta mai relaxanta pentru oaspetii tai. Astfel, foloseşte-te de sfaturile de mai sus pentru a face din grădina ta un spaţiu ideal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.