Indiferent dacă tocmai te muţi în prima ta casă sau cauţi să-ţi îmbunătăţeşti locuinţa actuală, fără îndoială te-ai întrebat deja cum să profiţi la maximum de spaţiul tău. Acest lucru este valabil mai ales dacă ai o cantitate limitată de metri pătraţi. Dar odată cu aceasta vine şi provocarea - ce să faci cu restul spaţiului tău de locuit. Pentru cei mai mulţi oameni, indiferent cât de mult îşi iubesc locuinţa confortabilă şi zona înconjurătoare, pur şi simplu nu se simte ca acasă până când nu ai decorat-o pentru a-i da un pic de caracter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată 3 lucruri pe care să le faci pentru a îţi face sufrageria să iasă în evidenţă:

  1. Schimbă corpurile de iluminat

Când îţi găseşti prima oară locul, poate părea locul logic de a începe când vine vorba de a-ţi scoate în evidenţă camera de zi. Dar vei fi surprins cât de multă diferenţă pot aduce schimbările subtile. Iluminatul este unul dintre cele mai importante aspecte ale decoraţiunii interioare, iar alegerea greşită îţi poate împiedica serios eforturile de a scoate în evidenţă sufrageria. Este o idee bună să îţi schimbi corpurile de iluminat cu plafoniere led moderne de la Led-zone.ro, deoarece au un design contemporan şi poţi schimba cu uşurinţă lumina caldă cu cea rece, în funcţie de ce sentiment vrei să creezi în camera de zi.

  1. Foloseşte-te de culori

Culoarea este un element pe care îl poţi folosi pentru a adăuga un caracter real în camera ta de zi. Dacă ai o cameră monocromatică, puţină culoare o poate face să se simtă mai mult ca o locuinţă. Gândeşte-te să adaugi o notă de culoare pe un perete sau pe podea sau încearcă să pictezi una dintre piesele tale de mobilier pentru a o scoate în evidenţă. Când schimbi culoarea pereţilor, asigură-te că este într-o familie de culori similară cu cea a mobilierului, astfel încât să nu se ciocnească. Acest lucru te poate face să te simţiţi ca şi cum ai piese aleatorii în spaţiul tău. Aminteşte-ţi că atunci când schimbi culoarea pereţilor, schimbi şi tonul camerei. Acest lucru o poate face să pară prea luminoasă sau prea întunecată sau chiar poate face ca o cameră să pară foarte mică.

  1. Adăugă nişte artă

Am fost cu toţii în acele locuri în care observi o piesă de artă cu adevărat drăguţă sau un tablou atârnat pe perete, dar pur şi simplu nu se simte că este în locul potrivit. Dacă ai spaţiu, adăugarea unui pic de artă în camera de zi este cu siguranţă o modalitate de a adăuga un pic de caracter sugraferiei tale. Există câteva lucruri de reţinut, totuşi, atunci când adăugaţi artă în camera ta de zi. Asigură-te că este într-o culoare care se potriveşte bine cu mobilierul, astfel încât să nu se ciocnească. Asigură-te că nu este prea mare sau prea mic. Ar trebui să fie în proporţie potrivită cu mobilierul şi pereţii tăi, astfel încât să nu se simtă ca o pată aleatoare de culoare într-un spaţiu foarte uniform.

A face camera de zi să iasă în evidenţă necesită puţin efort şi, probabil, va necesita o investiţie. Dar merită, după părerea noastră, pentru că îţi va face spaţiul să se simtă ca o casă întreagă, finisată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.