Jack Daniel’s este, fara indoiala, unul dintre cele mai apreciate branduri de bauturi alcoolice din lume si reprezinta, in momentul de fata, optiunea numarul 1 in randul multor consumatori de whiskey. Are un gust inconfundabil si poate fi cumparat la preturi accesibile, asa ca nu e de mirare ca este consumat in momentele de rasfat acasa, la petreceri sau la evenimente speciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jack Daniel's dateaza inca din anul 1866, fiind produs in Lynchburg, Tennessee. Producatorul acestei bauturi alcoolice prefera titulatura de „Tennessee Whiskey”, pentru ca este filtrat strop cu strop prin carbune si maturat in butoaie de stejar din productia proprie. In comparatie cu alte tipuri de whiskey, Jack Daniel's nu este produsul unui plan calendaristic, ci este considerat gata de a fi sorbit doar atunci cand degustatorii companiei considera ca a ajuns la calitatea dorita.

Iubitorii de Jack Daniel's se bucura de o gama variata, acest tip de whiskey reusind sa multumeasca chiar si cele mai pretentioase gusturi. Daca si tu te numeri printre iubitorii acestui whiskey, atunci trebuie sa stii care sunt cele mai cautate sortimente din gama Jack Daniel's.

Jack Daniel's Old No. 7

Fara nicio indoiala, acesta este cel mai popular sortiment. Il vezi pe rafturile magazinelor, il vezi in reclame, fiind un sortiment de referinta pentru brand. Jack Daniel’s a ales sa nu treaca pe sticla perioada de maturare, insa afirma ca whiskey-ul “este gata cand degustatorii decid ca este gata”.

Jack Daniel’s Old No. 7 este apreciat atat pentru gustul unic pe care il are, cat si pentru modul in care arata, dar si pentru mirosul specific. Acest whiskey este imbuteliat cu un volum de alcool de 40%, fiind primul sortiment aparut vreodata in gama Jack Daniel’s. Pret? Il poti gasi pe www.beicevrei.ro la doar 78,19 Lei.

Gentleman Jack

Este singurul whiskey din lume filtrat de doua ori si are o textura unica, extrem de catifelata. Gentlemen Jack este un whiskey savuros, cu o aroma predominant fructata si condimentata. Acesta a fost lansat in 1988, fiind primul sortiment nou pe care l-a produs compania, dupa multi ani. Gentlemen Jack provine din butoaiele depozitate in cele mai joase zone ale distileriilor, iar la fel ca Jack Daniel’s Old No. 7 este imbuteliat la un volum de alcool de 40%. Vrei sa il cumperi? Pe site-ul www.beicevrei.ro, parte a grupului BDG, importatorul oficial Jack Daniel's in Romania, il gasesti la pretul de 109,50 Lei.

Jack Daniel's Single Barrel

Asa cum indica si numele, este un whiskey produs intr-un singur butoi. Depozitarea acestuia se face in cele mai inalte colturi ale distileriei Jack Daniel’s. Te intrebi de ce? Pentru ca acolo schimbarile drastice de temperatura provoaca o aprofundare a culorii si a gustului. Fiecare butoi este ales special, iar astfel se obtine gustul robust si notele aromatice de stejar ars, vanilie si caramel. Asa cum poti observa, pentru Jack Daniel’s Single Barrel s-au pastrat cele mai inalte standarde. Acest whiskey este ambalat la un volum de alcool de 45%, fiind pus intr-o sticla cu un aspect elegant si sofisticat. Pe www.beicevrei.ro, il gasesti la pretul de 167,90 de Lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.