Este cunoscut faptul că în viaţa femeilor genţile au un loc de cinste. Acestea sunt accesorii cu dublu rol. Importanţa este defintă odată prin aspectul practic, şi în altă ordine de idei face referire la artificiul de stil care completează orice ţinută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă atenţia este orientată la stilurile adoptate pentru ieşirile în oraş, se va sesiza prezenţa unei genţi calitative, confecţionată din piele naturală. Materialul ales pentru accesorii şi nu numai este ca o carte de vizită atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Femeile sunt recunoscute pentru dorinţa de a deţine un număr cât mai mare de genţi şi pantofi.

Indiferent de sezon, pielea naturală va fi mereu un trend. Odată cu venirea toamnei este timpul pentru o nouă sesiune de shopping. În ceea ce priveşte genţile, recomandările înclină spre magazine de profil, cu articole originale confecţionate din piele naturală. Un punct de interes pentru pasionatele de fashion este Zevo.

Magazinul de genţi din piele naturală se bucură de articole handmade create de designer-ul Alexa Murteza. Deci, pe lângă afişarea bunului gust, cele interesate beneficiază şi de nota decisivă a autenticului.

Cum a devenit geanta o necesitate?

În trecut, deplasarea dintr-un loc în altul era esenţială pentru a-şi asigura bunul trai. Astfel geanta era un articol practic şi necesar pentru a purta diverse obiecte. Astăzi, odată cu schimbările de actualitate lucrurile importante se rezumă la telefon, bani, acte, iar pentru femei articole de bază ale make-up-ului.

Ca o scurtă filă de istorie, genţile au apărut în Egiptul Antic şi au cunoscut diferite variante estetice. Materialele din care erau confecţionate erau raportate la zona de activitate, dar cele mai multe erau confecţionate din piele naturală. Acesta era la îndemână în acea perioadă. Astăzi, este un material de lux şi paşii de urmărit pentru fabricare sunt riguroşi. Aceste aspecte determină şi orientarea publicului larg spre articole calitative care să exprime grija faţă de aspectul exterior.

Nu se poate spune că strămoşii noştri duceau lipsă de creativitate. Aceste genţi au devenit cu timpul adevărate bijuterii. Acestea erau ornate cu pietre preţioase şi nu numai. Genţile din trecut poartă amprenta lucrurilor de valoare istorică din acele perioade apuse. Prin urmare, o doamnă purta scrisori, sticluţe cu parfum şi alte articole menite să acapereze mintea oricărui gentilom.

Modele de genţi de la Zevo - eleganţă, stil şi utilitate

Asortarea ţinutei cu geanta potrivită reprezintă o provocare chiar şi pentru experimentatele doamne şi domnişoare în arta shopping-ului. Pentru a trece peste această incertitudine, în general se optează pentru câteva reguli statement care cu siguranţă determină o apariţie spectaculoasă. În cele ce urmează vor fi prezentate două modele de genţi practice şi elegante în orice împrejurare.

Genţile de umăr

Clasicele genţi au fost construite pentru prima dată pentru a fi purtate pe umăr. Acestea sunt prevăzute cu o baretă reglabilă, iar accesorizarea lasă loc pentru cele mai creative idei. Spre exemplu se poate opta pentru o baretă metalică pentru un plus de eleganţă.

Aceste modele sunt apreciate de către persoanele ce îşi doresc să aibă mâinile libere şi totodată cărora le este mai uşor să poarte o anumită greutate pe umăr.

Ca o menţiune, doctorii recomandă alternarea umerilor pentru a nu se dezvolta afecţiuni ale coloanei sau dureri de gât şi spate.

În funcţie de mărimea şi design-ul genţii, modelele Zevo sunt compartimentate în aşa fel încât obiectele să fie organizate corespunzător. Mai mult decât atât, stilul unic aduce un plus de rafinament ce se reflectă în întregul outfit. Design-ul variază şi se pretează în stilul business, smart casual sau elegant. Oferta magazinului Zevo este variată şi îndeamnă la decizii care cuprind orice personalitate.

Genţile shopper

Aşa cum descrie şi denumirea, aceste modele sunt ideale când activitatea include shopping-ul. Ceea ce le avantajează sunt dimensiunile cuprinzătoare. În general, acestea nu sunt compartimentate, iar sistemul de închidere nu este complet. Acest aspect este conceput pentru a facilita accesul în interior.

Baretele permit purtarea atât în mână, cât şi pe umăr. Pentru minione se recomandă purtarea pe umăr. Aceste modele sunt în tendinţele studentelor pentru care fiecare spaţiu din geantă este util.

Un model care acaparează interesul este animal print-ul. Pe Zevo.ro, cele interesate găsesc o varietate de decoraţiuni ce vizează gentile de dama tip Shopper şi nu numai. În orice caz printul animalier este vedeta ce valorifică spectacolul de culori inedite ale toamnei. Genţile Zevo sunt disponibile într-o diversă paletă de culori menite să îmbrăţişeze toamna aşa cum se cuvine. Detalii despre costuri şi transport sunt prezentate pe pagina principală pe Zevo.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.